19 - 25 maj Ni märker skillnaden va?

Från att ha bloggat varje dag till att bli mer sporadiskt. Som ni minns handlade det om att dra ner på takten. Att blogga mindre är en del av det, kan man säga. Visserligen tar de inte så lång tid för mig ATT blogga men när man måste prioritera så föll den här bort lite grann.
Därmed är inte sagt att jag ger upp den helt. Inte alls. Jag bara bloggar mindre JUST NU!

Onsdag 19e tillbringade jag i Åtvid på förmiddagen och i Linköping på Arbetsförmedlingen på eftermiddagen.

Torsdag 20e åt jag lunch med en trevlig person, nämligen mig själv. Därefter har jag arbetsplatsbesök på eftermiddagen samt ett uppföljningsmöte.

Fredag 21e åkte jag till Åtvidaberg kl kvart i  7 och var hemma klockan halv sex. En lång dag med enbart individuella samtal. Innan jag åkte därifrån ringde min mobil. Det var Astrid från Norge. Vi hade mailat om jag skulle komma över till Ryssland i sommar på semester i mitten av juli. Får veta nästa vecka om det finns utrymme för att ta mig med. Att jag väljer att resa tillbaka till Ryssland är för att åka och träffa två av mina käraste kollegor, Nils-Jocke och Zak-Dani samt att få chans att göra lite annat. Dessutom vet jag EXAKT vart jag ska gå för att handla lite grejer BILLIGT hehe Och så ett glas rysk torr champange är ej att förakta!

Tog en Genväg (senväg) hem via Bjärka Säby denna dag...


Lördag 22e körde jag Milla och Elton till Motala för att hämta ett sexkantigt akvarium till Elton. Det var visserligen mindre än det var tänkt med det var bara ett halvår gammal och skulle ha kostat nära 900 nytt och Milla fick det för 400 spänn. En ganska bra affär ändå. Och Elton är ju en liten kille. Litet akvarium till en liten grabb. Han kan ju växa med saken, liksom.

Söndag 23e jobbade jag lite med veckans projekt för Arbetslivsresurs. Sedan ballade min dator ur och hängde sig stup i ett. Insåg snabbt att det var som förra gången. ETT VIRUS!

Måndag 24e. Äntligen ny vecka! Jag kopierade och skickade in betyg för bussutbildningen jag har sökt till. Tänkte lära att köra mig buss. Det är inte tillåtet att ta passagerade på en långtradare, ju... Jag hoppas faktiskt att jag kommer in men tror mina chanser är små då jag är det man kallar, överkvalificerad. Tänk att utbildningar kan gå EMOT en, ändå! Möte var inbokade i Linköping på förmiddagen och på eftermiddagen hade jag tre stycken inbokade i Åtvidaberg. Mycket åka blir det men eftersom jag gillar att köra bil så känns det ganska skönt.


Tisdag 25e. Det var ju igår det. Lunch hemma sedan arbetsplatsbesök i Linköping följt utav 4 möte i Åtvid. På kvällen var det tänkt att åka å kompetensutbildning i Norrköping men det fick jag avstå ifrån. Hade inte hunnit. Men istället öppnade jag ett sparkonto för min skatt till Staten som jag ska överföra till från det att jag tar ut min extremt höga lön på 5000 spänn!

Onsdag 26e. En onsdag som startade med frukostmöte på Skyline och Linköpings flygplats. Med mig hade jag min kollega på Arbetslivsresurs, Nina. Det var många kända ansikte och linköpingsprofiler som vanligt men det roligaste var ändå att jag stötte på en kusinman, Lars Linders som jag inte har sett på massor av år. Efter det åkte jag till Simhallen och förberedde min Powerpoint om Att skriva en Jobbansökan. För idag gav jag lite tips och råd hur man skriver ett bra personligt brev och CV.
Efter kursen hämtade jag Mr Jonzon och vi åkte hem för lunch. Jag fortsatte försöka få över info från Netbooken på USB och flytta över. Det har jag gjort hela veckan. Men den orkar inte med externa hårddisken utan hänger sig hela tiden. Det går LITE lättare med USBen på 8GB. Men bara LITE lättare Det är tur Millans GAMLA dator finns i huset annars hade det försvårat mitt uppdrag eftersom jag måste ha tillgång till mail och kunna jobba med uppföljningar digitalt. På kvällen skulle vi haft föreläsning och Vattenlab på Åbylundsgatan men vi fick ställa in pga av för få anmälda. Det var både trist och ganska okej. Fick ju tid för annat istället ju. Och därmed är vi ju framme vid framtiden, d v s torsdag 27e men eftersom vi inte har upplevt den, varken du eller jag, kan jag bara önska...

PÅ ÅTERSEENDE!


17-19 maj - Att hitta ett drömjobb är inte omöjligt

Var först inne i stan en sväng. Parkerade på Druvan och hittade den här fina kartan i trapphuset. Den har jag inte lagt märke till tidigare.på eftermiddagen var jag och Milla på NetOnNet.Tänkte att den som är intresserad av att hitta drömjobbet och inte surfar efter tips själv, kan få det idag! Varsågoda!
Så finns det ju några saker som man kanske INTE ska göra då...

Efter detta kanske du vill träna?
Då kan du kolla in den här!

Och som sagt, det finns inga hinder bara möjligheter och varianter. Livet är fantastiskt!

Kolla in här hur det kan gå! Tänk, va! 

Det var allt för idag.


15-16 maj- Det här är jag!

Jag skrev en blogg för gårdagen redan igår. Annars brukar jag vänta tills dagen är klar - och det är nog så att jag INTE ska skriva texter när jag, som tur är väldigt sällan, mår mindre bra. Min mamma ringde, jätteoroligt och jag har idag fått mail med krya på dig, ta hand om dig och allt möjligt.
Aouch! Det hade jag inte räknat med. Jag bara beskrev hur jag mådde just DÅ! Så det kan bli.
Jag är iallafall fortfarande i livet som ni märker, eftersom jag har skrivit den här bloggen istället.

Jag hade jobbat med mina webbutik och gjort den klar på lördagen. Just nu befinner "den" sig i USA. Jag behöver godkännande för det jag har skrivit om joniserat vatten, s k Kangenvatten.
Samma dag passade jag på att repetera och dansa lite Latino i vardagsrummet medan Per var på landet. Jag hade jätteroligt tillsammans med mig själv!

Men så fick jag lite ont i hjärtat och i vänster armen... något som fick mig att fundera lite grann. I torsdags hade jag lite huvudvärk och idag (söndag) mådde jag lite illa tillfälligt runt halv tolv på dagen. Så idag vilar jag med Play-kanaler och meditationsmusik i horisontalläge i soffan! För jag försöker leva som jag lär. Behöver jag vila så vilar jag. Och nu behöver jag vila!

Och jag vilar ganska mycket med datorn i knät. Det blir lite utav brännskada, ni! ska köpa en fläkt att ha under som bräda tänkte jag.Men jag er,känner att jag HAR gjort mycket de senaste två månaderna. Från att ha gått från 110 km/h till 5 km/h den 19 oktober 2009 gick jag tillbaka till 110 km/h i april 2010. Inte med samma typer av saker utan med nya saker och många saker parallellt med varandra. Min hjärna har jobbat för högtryck med att få ner visioner och omarbeta idéer som har utmynnat i tre stora saker...
  • Startat eget företag där coaching är huvudsyssla /just nu
  • Byggt en webbutik som ska läggas ut på www.graubewellness.se i veckan
  • Redigerat och skrivit klart min första bok som handlar om mina år 1993-2010 och kommer ut i sommar
Så när jag ser tillbaka på april och maj så inser jag vad det är jag har producerat och känner mig nöjd.
Och jag tillhör kategorin människor som BEHÖVER producera, stort som litet, för att känna att jag lever. Det är livskvalitet för mig. Det är nog därför jag trivdes (och saknar) jobbet på Apollo - där händer det ALLTID något som kräver uppmärksamhet, stort som litet.

Så, kära mamma och ni andra som följer bloggen. Nu kan jag varva ner. Mina större projekt är slutförda. Nu är det, för mig, typ bara mindre mål som skall uppnås som inte kräver mycket energi.

Förlåt?
Om jag Belönar mig själv?
Absolut! Gör inte du det när du har slutfört något oavsett vad det är???

För ovanstående projekt bjuder jag mig på en Travlektion på Mantorps Travbana 8 juni och en sista-minuten-resa i sommar. Och hur har jag nu råd med allt detta?

Jo, nu ska ni får höra.
Jag kan ta ut 5000:- i månaden i LÖN från mitt företag från och med månadsskiftet juni/juli! Och det är ju 5000% mer än 0! 
Dessutom har mina sparade 7:-/veckan i sju olika fonder de senaste åren, blivit snart 6000:- och finansierar således min semesterresa helt och hållet. Travlektionen är ett erbjudande vi fick i brevlådan och kostar inget. Ni ser! Det finns inga problem, bara möjligheter!

Med dessa ord slutar bloggen för denna gången men... I'll be back!14 maj- En vecka utan blogg- och början till något nytt?

Japp, precis så är det. Man måste ompriorirtera i livet med ojämna mellanum och det är precis vad jag försöker göra.

För mig ändrar sig livet hela tiden och det gäller att hänga med. Jobba i medvind är lättare än i motvind. Problemet är att jag tidigare har haft en tendens att fortsätta ett tag i motvind. Idag för tre år sedan skrevs jag ut från strokeavdelningen efter en vecka i mer eller mindre horisontalläge. Den gången hade jag tur, som personalen sa, men just nu sitter jag jag här med precis samma symptom - högt blodtryck och blixtrande huvudvärk som kommer utan förvarning. Det SKA ju få en att tänka till, eller hur? Nästa gång kommer turen inte vara på min sida. Jag har visserligen redan kalkylerat med riskerna men frågan är om jag just nu anser att jag kan prioritera döden framför livet?

Under min TimeOut-dag förra veckan tänkte jag till (Det är ju precis det är vitsen med en sån dag - att tänka igenom vart man ska i livet nu.) och gjorde några nya val.
1. Inte sitta vid datorn så länge
2. Börja äta bra mat som passar mig
3. Köpa ett fickminne för att få ner alla mina visioner och idéer
4. Slutföra min bok

Och så här har jag gjort den sista veckan
1. Jag slutade blogga varje dag och loggade in på FB två gånger om dagen istället för att ligga online så fort jag var hemma. Jag minskade dessutom mina forskningstimmar för kangenbloggen. Istället lade jag tid på min första bok.
2. Jag har lagt om kosten (igen). Köpte en lite trevlig tallrik som jag bara älskar. Vet att det låter konstigt men jag måste säga att maten gör sig mycket bättre på en svart tallrik!

.

På Netto i Åtvidaberg (har kurser där nu) hittade jag en mixer som jag köpte. Tänkte prova att göra lite matiga soppor som variation till vad jag brukar äta. För bara 199:- tyckte jag dessutom att jag gjorde ett KLIPP!

.

3. Jag köpte ett fickminne som jag kan hänga runt halsen. Jag glömmer visionerna annars lika snabbt som de kommer - fast så har det varit hela livet så det är inte något nytt - och det är lite stressande för mig att inte få ta hand om dem.
4. Igår, torsdag 13 maj, var min bok färdigredigerad och ivägskickad för korrekturläsning så nu finns den i Göteborg. Målet är att ge ut den i juli.

Jag lyssnade på Babben på radion häromdagen. Hon har skrivit en bok som heter "Jag vägrar dö nyfiken" och det är ju precis så jag lever. Får jag chans att göra något som verkar kul så hakar jag på.
Faktum är att jag har fått chansen att åka till Mantorps Travbana, vara kusk och lära mig köra travhäst en dag i juni! Det har jag ju aldrig gjort förut! Att spela på trav är ju en sak och att köra själv, en helt annan misstänker jag starkt. Och när jag har provat har jag ju rätt till en åsikt hehe I Like!

Per hade plockat en massa murklor och en var riktigt stor.På kvällen åkte jag till Landeryd och dansade lite line dance. Jag stannade 1,5 timme och när jag åkte hem insåg jag att jag hade gått vidare. Dels upptäckte jag att dansen har förändrats på tre år till att omfatta med lugna danser och Night Clubs och jag kände saknade den "gamla" dansglädjen.

Det är nog kanske så att det är just Zumba, som är så energisk och glad, som är det jag ska ägna mig åt i nästa period i livet! Faktum är att jag ser fram emot att få köra igång.

Här är några videos så förstår ni vad jag menar med fart och dansglädje! Gillar det här teamet jättemycket. Det har precis det jag önskar av dansträning. Det ska vara KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL!Här är latinoinspirerat... det som nog kan räknas till traditionell Zumba!

Men i Zumba finns alla möjliga stilar och jag har med ytterligare två här. Den här nedan är influerad av magdans vilket innebär att jag äntligen kan ta fram mitt magdansbälte från Egypten och kan rassla runt och klä ut mig hehehigen!!!


Och jag avslutar dagens blogg med lite funky stuff - och Zumba, go vänner, är kanske mitt nya kall?
6 maj- Time out-dag

Idag hade jag en Kreativ dag. För ni förstår att jag tror på Aktiv vila. Nu låg jag visserligen någon timme i solstolen men det var ungefär det jag vilade liggande.

Jag har satt ihop en tråkig liten film på knappt 5 minuter som illustrerar min 16 timmars-dag! Det enda som inte är med är mitt Spa-bad med kristaller från döda havet och dödahavslermask i ansiktet. Det får ni liksom tänka er... Varsågoda!5 maj - Dags att stanna upp?!

Japp, då är det. Det är nämligen ANDRA natten i rad som jag vaknar runt tre. Den mest tydliga signalen på stress är att inte sova hela natten, anser jag. Jag var uppe och skrev ett par saker i kalenderna, gick och la mig och somnade om, fast i natt tog det lite längre tid.

På morgonen bestämde jag mig för att stanna upp på torsdag och fredag, när jag inte behöver åka hemifrån och titta på mitt liv och kanske omprioritera. Gör jag inte det så är det bara en väg att gå - och den vägen har jag ju redan provat!

Men idag var det fullt schema
  • Ringa Sofie på Myrorna om handledare
  • Hålla i gruppträff med Aura 10 om Retorik,
  • Gå till Nyföretagarcentrum för att bli medlem i klubben NFC
  • Åka till Mamma och fika och titta på samlingslokalen för första Vattenklassen 26 maj
  • Lämna kvitton till Susan på Kontorstjänst
  • Därefter hem till Berit och hämta ny prislista för Rosenserien (de har sänkt priserna!)
En ovanligt rörlig dag. Mycket att fara runt, blev det.
Här är lite bilder från dagens eskapader


Min kära mor utanför samlingslokalens ingång


.
Blommande träd utanför Kontorstjänst lokaler


Skrapade en TRISS och vann 50 spänn
som åker in på Swedbanks Fondkonto!


Imorgon blir det TIME OUT. Skrev ett automatsvar på mailen och i Statusraden på FB att jag inte inte jobbade/var vid datorn mellan kl 21 onsdag till 05.30 fredag. Därefter stängde jag av och gick och la mig...

4 maj - Svar på mail, Åtvidabergsbesök och investeringar

Yo! Idag började dagen kl 3. Då vaknade jag, åt frulle och sökte information om EU-bidrag som jag kom på att det vore dumt att inte söka med alla de idéer som far omkring i huvudet. (Har jag berättat att mina utrensningssymptom av Kangevatten pH 9,5 är finnar i huvudet. Jag påstår att det beror på att jag tänker mycket och det är den delen jag, för närvarande, använder mest!)

Efter att ha bokmärkt några bra sidor på internet gick jag och la mig och fortsatte lugnt somna om till straxt efter sex.

På förmiddagen kom svärfar Lennart en sväng och sedan åkte jag till stan för att besöka Ulla Sjukgymnast som gav mig några nya utmaningar (stå på ett ben och blunda eller stå på ett ben på balansbrädan!).

Gick bort till Länsförsäkringar och ordnade med min Företagsförsäkring för lokal och verksamhet så nu är det klart!

Efter detta tankade jag och åkte mot Åtvid där det var uppstartsmöte med ny Coaching grupp. Korten från denna resa blev dessa... Jättekul, eller hur?

..

Och som vanligt kändes det roligt med en ny grupp. Nina och jag tog en fika på Sandelius innan vi skiljdes åt.

Chansade och tog svängen förbi Kontorstjänst för att lämna mina kvitton men ingen var där så jag åkte istället och köpte 4 pannåer, lika stora som de jag redan hade. Så nu har jag 7 st 20x20cm som ska få en färg som bas var. Det kommer göra sig bra på min list (utgår jag ifrån... Fast det är klart. Nu är det ju JAG som ska måla...)

Maria på Lokaldelen ringde och vi gjorde affärer med ett års annonsering med framsidesannons på Lokaldelen, mindre text inuti, att antal Google Ads-klicks och reklam på lokaldelen.se

Nu när jag hade spenderbyxorna på passade jag på att ge bifall på monter på Företagsmässan och fattade beslut att vidareutbilda mig inom coaching med inriktning på Neuro Lingvistisk programmering (NLP)

Allt som allt har jag investerat 32000 idag, kan man säga! Spännande! Men vaddå? Kan det gå annat än bra??? Noop! Ni vet hur det är - SJÄLVUPPFYLLANDE PROFETIA. Det blir som du tänker.
Som jag sai gruppen idag... Det MINSTA tvivel på vägen är det bara att börja om att tänka UTAN tvivel! Och jag tvivlar INTE!

Innan jag avslutar detta inlägg denna tisdag kommer här något TÄNKVÄRT på tal om att bli gammal...
Per berättade om en äldre herre som häromdagen hade sagt att han egentligen borde begå ett brott och hamna på kåken. Han får eget rum, bra mat och motion dagligen.
Att jämföra med att hamna på hemmet, tyckte han. Och jag gillar tänket på ett sätt! Inte för att jag anser att man ska bli kriminell men viss är det för jäkligt att man som brottsling har det så mycket bättre än en rättskaffens pensionär. VILKA i hela friden ansvarar för att det är okej att det är så? Och om man INTE tycker det är okej - VILKA ansvarar  för systemet inte ändras???

3 maj - Hantverkshuset, Alice & Håkan och mail

Hum hum hum hum hum... Vad gjorde jag denna måndag då?

Idag var det arbetsplatsbesök på Hantverkshuset. Vilken kreativ arbetsplats! En av de "mina" ska praktisera där. Ser fram emot mot att hälsa på där. Funderade på om jag skulle ta med mig mina pannåer och måla mina tavlor i deras ateljen. Tror att om det ska blir gjort så måste jag nog åka hemifrån. Hemma väljer jag annat att göra istället - som att sitta vid datorn till exempel?! Men först behöver jag 4 till- ska ha 7 på en tavel-list i lokalen hade jag tänkt. Ni vet, jag tenderar att vilja ha ombyte i livet och det borde ju gälla även det estetiska så varför slå in tavelkrokar och göra det rörigt? Jungru, som jag är, så vill jag ha symetri och det blir det ju om de står på samma nivå!

Efter detta spännande besök levererade jag vatten till Alice Brallis och Håkan Bråkan och satt och tjatade lite med dem medan jag åt min medhavda mat från 43:an...Vi bokade in datum för första Vattenklassen i Linköping som blir 26 maj! Lokal är ännu ej bestämd... Sen har vi en föreläsning i Trollhättan i 11 juni som vi jobbar på.

Jag slängde iväg ett mail till Hans på ÖstgötaForum (företagsmässan på Cloetta Center 29-30 september) för att höra om han hade någon plats för mig fortfarande.

Och så mailade jag till arrangör för vidareutbildning i Coaching.

Avslutade med att maila till Länsförsäkringar och få en uppdaterade offert på Företagsförsäkringen så jag kan ansluta mig till FriskvårdsCheckarna.

Tjaaa, det var la ungefär vad den dagen gick till, ni!

2 maj - Med blogg, kurser, inbetalningar och boken

Fast jag började dagen med ett personlighetstest (gratis så klart) som gav mig lite extra energi.

Jag fattar beslut enligt ENFJ (Extrovert, Intuition, Känslor, Dömande - med fördelningen 22/25/12/11 %) och blev både roa och förvånad.
Jag blev road eftersom profilen har ändrat sig från att jag ska jobbat som ledare inom relationsförsäljning (och det gjorde jag ju i sex år) till att jag idag ska arbeta med att utveckla människor i yrken där jag fungerar t ex som ledare, lärare, coach och hälsorådgivare. Egentligen allt som innebär att "Jag vill känna att jag gör skillnad i människors liv " (Rene). Men fattar ni hur rätt jag är i livet (just nu, alltså- som ni märker kan det förändras!)
Och blev extra glad när jag hittade en av mina Gurus genom åren - Oprah Winfrey är samma "bokstavsbarn"!!! Woooooooooooow!

Jag betalade in pengar för presenten till en danskompis som opererats för stroke och motionscykeln jag hämtade hon Annette. Efter det började jag redigera min bok igen med förnyad energi - ute! Solen sken och jag bestämde mig för att jobba ute - fast det blev inte så mycket med det. Fastnade i vänstra hörnet i Tresitssoffan.

Skickade iväg 12 kapitel under dagen och har nu ett kvar att redigera och typ tre att skriva. Det är ju inte så att mitt liv har varit händelselöst sedan 2002 direkt...

På kvällen satt jag i möte för Kangenvattnet och maskinen på Skype och efter det, mina damer och herrar, horisontalläge!1 maj- En dag med min bok

Japp, nu är den på väg mot publicering på allvar. Jag redigerade upplagan från 2002 eftersom (tack och lov?) jag har utvecklats lite till och fått nya perspektiv och verktyg.
Ägnade nästan hela dagen till detta och kunde de fem första kapitlen till Mikael Litsegård i Göteborg som har korrekturläsning och "tycka-till" funktionen initialt.

Har mailat två förlag och när jag har svaren ska jag bestämma var jag ska ge ut den.
Jag har bestämt ett par saker.
1. Det blir i pocketform. Boken ska vara lätt att ta med och typ billig, trots att det är en biografi/faktabok.
2. Den ska märkas med ISBN (International Standard Book Number) vilket gör den sökbar i butiker och bibliotek

Det känns väldigt spännande! Har redan ett uppslag till ytterligare (minst) en faktabok...

Jag levererade motionscykeln till Milla som ska låna den 14 dagar för att undersöka om hon skulle använda en sån. Isåfall ska hon investera i en själv. Passade på att klappa på lille Elton, så klart...30 april - Aha, är det valborg?

Jag firar ju varje dag så att fira Valborg är inget speciellt. Det blev en helt vanlig dag.

Morgonen började med att jag sprutade Rosenvatten i öget, vilket inte var helt lyckat.  Det missade jag som sagt idag och fick se ledsen ut på ett öga hela dagen.Jag brukar använda Kangens Beautywater annars och då kan man öppna ögonen även fast det kanske hamnar någon droppe i ögat.


Jag fylla på 14 dunkar med 5 liter vatten. Det tog sin lilla tid. Jag slutförde Powerpoint-presentationen och kl 08.20 satt jag i bilen och åkte till jobbet.

Det var avslutning idag. Som det ser ut i nuläget har tre, om det fungerar, jobb efter praktiken, en kollar upp egen möjligheten, tre testar ny arbetsplats och två har fått andra uppdrag. Alla har nu fått i uppdrag att skriva sin handlingsplan för närmaste 8 veckorna - oavsett sysselsättning. Vi ses ju en gång i veckan och kan titta på hur de har tänkt. Det ska bli spännande!

Efteråt var det vatten utlämning i Skäggetorp och därefter hämtade jag motionscykeln hos Annette. Fick med mig lite vatten från hennes kran och mätte upp att det låg mellan 7,5 och 8.
Milla var ensam med Elton så jag åkte hem med den och lämnar imorgon istället, när Jens är hemma.

La mig tidigt denna afton och har, liksom igår, inte så mycket att berätta.
Det var ju en hel dag sedan, ju!

29 april - Kolla lägenhet och handla

Ja ja, det var inte jag som skulle kolla lägenhet. Det var Martina.
Och det var inte jag som skulle handla på ÖB. Det var också Martina.
Avslutade turen med att åka till Skokanonen där Martina fick två par skor som han skulle ha fått för en tid sedan. Nu var det liksom dags...  Och jag agerade chaufför och hängde med.Satt med Handlingsplan och klurade ut hur man skulle kunna göra en bra ppt-presentation till morgondagens avslutning på AURA 10. Jag fick ihop det nästa klar idag men måste göra finliret imorgon.

Eftersom det redan har gått tre dagar sedan just den HÄR dagen har jag glömt vad som hände mer... Det är ju så att när man lever mer i nuet och framtiden, kanske... Men så kom jag på att jag har ju kort i mobilen och vips kom jag ihåg!

Jag åkte ju till NetonNet på förmiddagen. Där köpte jag en laminator och lite fickor.
.


Efter det åkte jag och hämtade mina fåtöljer och hittade dessutom två klappstolar. Perfekt! Så var sittplatserna klara, då!

.

Det var det det!


RSS 2.0