29 juli-2 augusti Överraskningar

MÅNDAG 29 AUGUSTI
 
Kan du tänka dig!? Idag när jag kom till jobbet stod en blomma i cellofan tillsammans med ett kort på min plats! Först tänkte jag att det var någon som ställt det fel, men så läste jag på kortet och insåg att det var från mitt  eget team!!! Men hur gulligt var då inte detta, va? Kunde man bli annat än rörd?
 
 
Arbetsdagen tog dessvärre slut kl 16:45 och jag fick vackert bege mig hemåt i solregn.
 
 
Lite senare på kvällen fick jag bekräftelse från Stångåstaden att jag nu hade en MC-plats från och med torsdag. Så nu kan jag ju börja kolla lite mer allvarligt efter hoj.
 


TISDAG 30 JULI

 
Alltså, jag gillar björkar. Det måste väl ändå vara Sveriges finaste stammar? Och så med den tomteröda fågelholken blir det lite extra vackert.

 
Hemma blommar det lite. Ja, de där odlingslådorna är lite kul att ha, även om jag så klart kunde lagt ner lite mer själ i dem. Men vad då? Det ska ju vara roligt också - och att jobba ihjäl sig är ju inte speciellt kul. Det har ju funkat ändå, med det regn som kommit och den magra jorden som redan fanns i lådorna. När jag skriver det här har jag dock fått reda på att jag blir av med en av dem så till nästa säsongen kommer jag bara behålla 1:an där jag har mina kryddor.
 
Luftlöken blommar


Och en av solroserna. De andra kommer men är lite tanigare...


TORSDAG 1 AUGUSTI

Igår fick jag SMS från PostNord att jag skulle välja leveranstid och jag bokade att paketet med mina Over ear hörlurar skulle komma mellan 19-21. Döm om min förvåning när jag denna morgon tar emot  SMS att det skulle vara på väg till mig före klockan 16 hahahaha Vad hände där??? Jag tror vi har lite olika tidszoner, PostNord och jag.Och vet du, det ringde om denna leverans från kl 7 på morgonen typ en gång i timmen, tills jag ringde upp straxt före kl 18 när jag kommit hem, och undrade vad det ville. Och efter att ha avverkat 70 (!) i kö... du, den kundtjänsten skulle jag inte vilja jobba på... kunde man bara be om ursäkt och säga att det måste ha blivit något fel (eh, jaa) men att man hade haft tid att köra ut paketet redan på morgonen. Undrar vad det är för vits med att få boka en tid?
Undrar du när lurarna kom nu? Straxt efter kl 18 ringde det på dörren faktiskt och paketet överräcktes till mina händer.

Annat roligt då: På förmiddagen fick jag SMS från Stångåstaden att nu kunde jag komma in i garaget på Västanågatan. Så bra!

Mer augusti har du i nästa inlägg.

RSS 2.0