18-19 juni - Mer flytt, kalas och glass i Berg

Två dagar till skall dokumenteras i detta nu. Inläggen därefter kommer sammanfattas månadsvis. Som jag har påpekat tidigare så anser jag inte att jag har ett särdeles spännande liv och har nåt att berätta längre men nu måste jag komma ifatt (igen) eftersom jag har frilansuppdrag som väntar. Mer om det senare.
 
18 juni Lite flyttdag

Hade lite saker som skulle till Hjärta till hjärta i Motala plus att det fanns lite som inte kom med flyttlasset. Sagt och gjort.


Det blev en promenad till Milla där jag hämtade bilen.


Det blev en stående macka på min balkong och visst känner jag att en sak jag verkligen kommer sakna jämte allt vatten i Motala, det är balkongen...


Nåväl, jag packade in de sista grejerna från Lustigkullevägen 5B och åkte tillbaka Linköping och mitt nya hem. Efter att ha förflyttat sakerna från bilen in i lägenheten åkte jag tillbaka med bilen till Millas parkering och vandrade sedan, rätt så nöjd, hem för att ladda för kalas.

För idag var det dags att fira Albin som blivit 5 år


Martina hade gjort en extra fin tårta, dagen till ära.


Albin, Naima och Elton radade snabbt upp sig.


Det var inte bara Albin som fick presenter, även Milla och Martina fick varsin sommarpresent. Milla fick en drönare som skulle monteras ihop av morfar Per...


Och Martina fick en efterlängtad Chewbacca-mask.


Barnbarnens G-farmor och G-mormor var självklart med!


Och plast-G-morfar Björn var som vanligt poppis hos alla barnen, även Henkes barn Ralle som var med idag.


G-mormor och Simon kollade broschyrer.


Simon, Elton, Naima och Ralle käkade tårta med Björn - men tröttnade rätt så snart på det.


Det var ju så mycket roligare att klättra i soffan.


Som vanligt hade vi ett trevligt kalas. Lagom långt och intensivt :)

19 juni - Tvätt, loppis och shopping

Min morgon tillbringade jag i tvättstugan. Nu är det bara 3 timmar man får vara där så jobbet är snabbt avklarat. Vi har tre tvättmaskiner, en okej torktumlare och torkrum så det funkar rätt så bra trots den korta tiden.


Milla och barnen skulle åka till Bergs slussar och gå på loppis och jag fick följa med. Det blev så klart både lite shopping och glass innan vi åkte tillbaka in till stan.


Det var massor av fiskmåsar som följde efter traktorn ihop om att få sig ett skrovmål.


Jag blev avsläppt vid jobbet, där jag hoppade in ett par timmar extra för att hjälpa till med lite mailköer.
 
För mig var dagen inte helt slut. Kände att jag behöve åka till IKEA där jag köpte lite glas bland annat. Och mot alla odds hamnade jag på Gyllene måsen för en hamburgare - och som vanligt blev jag besviken på det "soggiga" brödet och lika tråkiga pommes... Men, men. Jag blev iallafall mätt i magen.

RSS 2.0