15-16 maj- Det här är jag!

Jag skrev en blogg för gårdagen redan igår. Annars brukar jag vänta tills dagen är klar - och det är nog så att jag INTE ska skriva texter när jag, som tur är väldigt sällan, mår mindre bra. Min mamma ringde, jätteoroligt och jag har idag fått mail med krya på dig, ta hand om dig och allt möjligt.
Aouch! Det hade jag inte räknat med. Jag bara beskrev hur jag mådde just DÅ! Så det kan bli.
Jag är iallafall fortfarande i livet som ni märker, eftersom jag har skrivit den här bloggen istället.

Jag hade jobbat med mina webbutik och gjort den klar på lördagen. Just nu befinner "den" sig i USA. Jag behöver godkännande för det jag har skrivit om joniserat vatten, s k Kangenvatten.
Samma dag passade jag på att repetera och dansa lite Latino i vardagsrummet medan Per var på landet. Jag hade jätteroligt tillsammans med mig själv!

Men så fick jag lite ont i hjärtat och i vänster armen... något som fick mig att fundera lite grann. I torsdags hade jag lite huvudvärk och idag (söndag) mådde jag lite illa tillfälligt runt halv tolv på dagen. Så idag vilar jag med Play-kanaler och meditationsmusik i horisontalläge i soffan! För jag försöker leva som jag lär. Behöver jag vila så vilar jag. Och nu behöver jag vila!

Och jag vilar ganska mycket med datorn i knät. Det blir lite utav brännskada, ni! ska köpa en fläkt att ha under som bräda tänkte jag.



Men jag er,känner att jag HAR gjort mycket de senaste två månaderna. Från att ha gått från 110 km/h till 5 km/h den 19 oktober 2009 gick jag tillbaka till 110 km/h i april 2010. Inte med samma typer av saker utan med nya saker och många saker parallellt med varandra. Min hjärna har jobbat för högtryck med att få ner visioner och omarbeta idéer som har utmynnat i tre stora saker...
  • Startat eget företag där coaching är huvudsyssla /just nu
  • Byggt en webbutik som ska läggas ut på www.graubewellness.se i veckan
  • Redigerat och skrivit klart min första bok som handlar om mina år 1993-2010 och kommer ut i sommar
Så när jag ser tillbaka på april och maj så inser jag vad det är jag har producerat och känner mig nöjd.
Och jag tillhör kategorin människor som BEHÖVER producera, stort som litet, för att känna att jag lever. Det är livskvalitet för mig. Det är nog därför jag trivdes (och saknar) jobbet på Apollo - där händer det ALLTID något som kräver uppmärksamhet, stort som litet.

Så, kära mamma och ni andra som följer bloggen. Nu kan jag varva ner. Mina större projekt är slutförda. Nu är det, för mig, typ bara mindre mål som skall uppnås som inte kräver mycket energi.

Förlåt?
Om jag Belönar mig själv?
Absolut! Gör inte du det när du har slutfört något oavsett vad det är???

För ovanstående projekt bjuder jag mig på en Travlektion på Mantorps Travbana 8 juni och en sista-minuten-resa i sommar. Och hur har jag nu råd med allt detta?

Jo, nu ska ni får höra.
Jag kan ta ut 5000:- i månaden i LÖN från mitt företag från och med månadsskiftet juni/juli! Och det är ju 5000% mer än 0! 
Dessutom har mina sparade 7:-/veckan i sju olika fonder de senaste åren, blivit snart 6000:- och finansierar således min semesterresa helt och hållet. Travlektionen är ett erbjudande vi fick i brevlådan och kostar inget. Ni ser! Det finns inga problem, bara möjligheter!

Med dessa ord slutar bloggen för denna gången men... I'll be back!



Kommentarer
Postat av: M i n d i

Åh jag blev så glad då jag hittade din blogg... sökte på SAMOS och kom hit. :) Vi var där i september 2005 och ska i september åka tillbaka. :) Så gissa om det var roligt att läsa om dina dagar där. :) Tänkte skicka dig en rad för att kanske få lite mer tips men så läste jag att du inte mår bra nu. Tråkigt!!!!Var rädd om dig och om du vill eller när du mår bättre så får du gärna skriva en rad. :) Du hittar till mig via min blogg. :)Men först och främst var rädd om dig!



Kram

M I N D I

2010-05-16 @ 14:47:47
URL: http://mindidagar.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Hej!

Ett litet tips!

Om du gillar tv så finns det en nystartad tvsida som heter:

http://tvminnen.blogg.se

Du kan själv vara med och tycka till och påverka vad det ska stå om där.

2010-05-20 @ 17:21:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0