19 - 25 maj Ni märker skillnaden va?

Från att ha bloggat varje dag till att bli mer sporadiskt. Som ni minns handlade det om att dra ner på takten. Att blogga mindre är en del av det, kan man säga. Visserligen tar de inte så lång tid för mig ATT blogga men när man måste prioritera så föll den här bort lite grann.
Därmed är inte sagt att jag ger upp den helt. Inte alls. Jag bara bloggar mindre JUST NU!

Onsdag 19e tillbringade jag i Åtvid på förmiddagen och i Linköping på Arbetsförmedlingen på eftermiddagen.

Torsdag 20e åt jag lunch med en trevlig person, nämligen mig själv. Därefter har jag arbetsplatsbesök på eftermiddagen samt ett uppföljningsmöte.

Fredag 21e åkte jag till Åtvidaberg kl kvart i  7 och var hemma klockan halv sex. En lång dag med enbart individuella samtal. Innan jag åkte därifrån ringde min mobil. Det var Astrid från Norge. Vi hade mailat om jag skulle komma över till Ryssland i sommar på semester i mitten av juli. Får veta nästa vecka om det finns utrymme för att ta mig med. Att jag väljer att resa tillbaka till Ryssland är för att åka och träffa två av mina käraste kollegor, Nils-Jocke och Zak-Dani samt att få chans att göra lite annat. Dessutom vet jag EXAKT vart jag ska gå för att handla lite grejer BILLIGT hehe Och så ett glas rysk torr champange är ej att förakta!

Tog en Genväg (senväg) hem via Bjärka Säby denna dag...


Lördag 22e körde jag Milla och Elton till Motala för att hämta ett sexkantigt akvarium till Elton. Det var visserligen mindre än det var tänkt med det var bara ett halvår gammal och skulle ha kostat nära 900 nytt och Milla fick det för 400 spänn. En ganska bra affär ändå. Och Elton är ju en liten kille. Litet akvarium till en liten grabb. Han kan ju växa med saken, liksom.

Söndag 23e jobbade jag lite med veckans projekt för Arbetslivsresurs. Sedan ballade min dator ur och hängde sig stup i ett. Insåg snabbt att det var som förra gången. ETT VIRUS!

Måndag 24e. Äntligen ny vecka! Jag kopierade och skickade in betyg för bussutbildningen jag har sökt till. Tänkte lära att köra mig buss. Det är inte tillåtet att ta passagerade på en långtradare, ju... Jag hoppas faktiskt att jag kommer in men tror mina chanser är små då jag är det man kallar, överkvalificerad. Tänk att utbildningar kan gå EMOT en, ändå! Möte var inbokade i Linköping på förmiddagen och på eftermiddagen hade jag tre stycken inbokade i Åtvidaberg. Mycket åka blir det men eftersom jag gillar att köra bil så känns det ganska skönt.


Tisdag 25e. Det var ju igår det. Lunch hemma sedan arbetsplatsbesök i Linköping följt utav 4 möte i Åtvid. På kvällen var det tänkt att åka å kompetensutbildning i Norrköping men det fick jag avstå ifrån. Hade inte hunnit. Men istället öppnade jag ett sparkonto för min skatt till Staten som jag ska överföra till från det att jag tar ut min extremt höga lön på 5000 spänn!

Onsdag 26e. En onsdag som startade med frukostmöte på Skyline och Linköpings flygplats. Med mig hade jag min kollega på Arbetslivsresurs, Nina. Det var många kända ansikte och linköpingsprofiler som vanligt men det roligaste var ändå att jag stötte på en kusinman, Lars Linders som jag inte har sett på massor av år. Efter det åkte jag till Simhallen och förberedde min Powerpoint om Att skriva en Jobbansökan. För idag gav jag lite tips och råd hur man skriver ett bra personligt brev och CV.
Efter kursen hämtade jag Mr Jonzon och vi åkte hem för lunch. Jag fortsatte försöka få över info från Netbooken på USB och flytta över. Det har jag gjort hela veckan. Men den orkar inte med externa hårddisken utan hänger sig hela tiden. Det går LITE lättare med USBen på 8GB. Men bara LITE lättare Det är tur Millans GAMLA dator finns i huset annars hade det försvårat mitt uppdrag eftersom jag måste ha tillgång till mail och kunna jobba med uppföljningar digitalt. På kvällen skulle vi haft föreläsning och Vattenlab på Åbylundsgatan men vi fick ställa in pga av för få anmälda. Det var både trist och ganska okej. Fick ju tid för annat istället ju. Och därmed är vi ju framme vid framtiden, d v s torsdag 27e men eftersom vi inte har upplevt den, varken du eller jag, kan jag bara önska...

PÅ ÅTERSEENDE!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0