16 februari 2020 - Akupunktur och underjordisk promenad

Igår Healing... och idag testade jag el-akupunktur på ett kinesiskt apotek.. Även den här läkaren förklarade att jag hade Frusen skuldra. Känns lite konstigt att man inte i Sverige kunde sagt det när jag sökte läkare för värken. Då hade jag nog fått ett sjukgymnastikprogram, och kanske sluppit ha ont i över ett år.
 

Jag hade hoppats bli fri från värk åtminstone lite tillfälligt, men så blev det dessvärre inte
 
Dagen idag var avresedag från Sverige för min nya grupp. Det skulle ta till imorgon innan de landade på KL:s flygplats kl 08:05. Så denna sista fridag använde jag vidare till underjordiska promenaden mellan Bukit Bintang och Twin Towers, en promenad som många turister inte vet finns. Tänker att ni ska få följa med på den här nu. Det finns flera nedgångar men jag valde den via varuhuset Fahrenheit. 


De rosa bussarna är gratis. Bara att kliva på och åka till vilken hållplats som kan passa. Bara kolla vart deras ändhållplats ligger. Det finns nämligen två rutter.
 

Och vill man så kan man alltid ta MonoRail. Bra skyltat och täta turer gör att det är enkelt och roligt att ta sig runt i KL.

Det här var som sagt sista lediga dagen på ett par veckor, och det var dags för de sista ankomstförberedelserna. Jag hade bett om att  få jobba med A.J och Balan igen. Och så skulle det bli till min stora glädje!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0