September 2019 i bilder

Då kör vi september då! 
 

Ibland åker jag med en kollega till jobbet. Jag går till garaget lite tidigare eftersom det ligger ett Pokégym precis utanför och kommer jag lite före hinner jag ta ner det hehe.


Förutom Pokémon fortsätter jag spela SongPop - fast nu börjar jag trappa ner det faktiskt. Det tar  mycket av min tid och är ju inte ett dugg fysiskt aktiverande.


Lite lufta hojen blev det ju så klart. De flesta dagarna var mc-väder.


Var på studiebesök på miniUllared, d v s Dollarstore som öppnat i Linköping


Och så blev den gamla svarta hjälmen utbytt till en ny (dyr)  roligare och lättare hjälm


Jag fixade en Team-kryssning med Birka och vi var några havs-sugna individer som åkte iväg.
 

Jag fick kämpa med att hålla mig vaken till 23 på kvällen då en av mina kollegor ville sjunga karaoke. När det så blev dags visade det sig att det var "fel"  låtar man kunde välja emellan så det blev inget sjungande. Ja, då gick jag och la mig. Sedan upp i arla morgonstund, hängde på låset till frukosten och gick på Spa och följde med på musikquizen. Väldigt trevligt alltihop!


I Lektorshagen finns några dekorerade elskåp och här är två av dem


Det blev intressant svampplockning på egen hand. Och ja, jag börjar kunna ganska många ätbara sorter nu tack vare min lärare Per


Valde att förvälla svampen istället för att torka i svamptorken


Nytt under solen: Instabox. Finns nu på andra våningen i Grändenhuset plus i butiken Lyko. Superbra!


Den här Blomkålssvampen måste många ha gått förbi i Lektorshagen. Jag tror inte många vet vad det är. Jättegod i styvning till pasta. Den fick komma med mig hem.


Kommer inte ihåg varför jag gjorde den här tårtan, men förmodligen skulle jag väl fira något


Mer Lektorshagen. Det finns många harar här och de är tämligen orädda. Man kan komma dem ganska nära. Som den på bilden till exempel.


Och ännu mer Lektorshagen som bjuder på fler goda matsvampar


Och skörden från mina odlingslådor blev ganska god vill jag påstå. Rosmarin och timjan fick följa med in i köket för övervintring. Resterande klipptes ner och hamnade i frysen. Lite roligt. Får se vad/hur det blir 2020. Får bara behålla en då, så val av kryddor och grönt skall ske med omsorg.

Min accentfärg är ju rött i mitt annars vita och antracitgrå möblemang. Fram tills denna månad hade jag en ljusgrå alldeles för stor matta. Den röda mattan på bilden hittade jag på Återvinningen för en 100-lapp och det blev ganska trevligt tycker jag.

Och där avslutar jag septemberinlägget och laddar för oktober där 1-9 oktober får elt alldeles eget kapitel under titeln: Falleri, Fallera, Faleraki

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0