5-7 juli Misslyckat och lyckat

Första fredagen varje månad har vi hela-företaget-AW. Denna gång i Trädgårdsföreningen från kl 18. Jag har inte gått de senaste två gångerna men bestämde mig för att det kunde ju vara trevligt, nu när vädret var så fint. Sagt och gjort, efter jobbet klev jag iväg på Pokénad till Linköpings "Pokémoncentrum" för att leta efter Releasy-figurer. Och jag letade... och letade... och letade... men hittade bara fick-monster och en massa annat folk. Så näe, det blev inget natt-sudd för min del. Jag satte nyckeln i mitt lås straxt före kl 20.


Lördag med kalas för Albin
 

Smileysballonger blev det idag. På söndagen skulle Albin ha Monsterkalas med något mer skrämmande ballonger och grejer för kompisarna.

På eftermiddagen var jag på kalas tillsammans med övrig familj för att fira näst äldsta barnbarnet, Albin.

Familjen samlades kring födelsedagsbarn - och Martinas experiment-tårta. (Insåg precis att både hon och jag har lite svårt att följa recept. Roligare att testa annat.)

Jag hade åkte med mamma till kalaset, men hade bestämt mig för att hem för att se hur lång tid det tar genom skogen. Det tog mig ganska precis 30 minuter eftersom det blev lite stopp på vägen, både för att fota, ta Pokestop och monster.

Promenaden genom Rydskogen fick mig att längta tillbaka till Ryd faktiskt.


Söndagsprojekt med nål och tråd
 


Söndagmorgonen startade som vanligt vid 5-hugget och så dags kan man ju inte börja stöka runt alltför mycket. Då startade handsy-in-resår-i-kanal-projektet. Hade köpt ett antracitgrått tyg som matchade soffan. Idén var att utnyttja sängen till extra sittplatser och ha ett överkast om faktiskt ligger still om någon sitter där. Resår är därför en bra lösning! Det tog typ 4 timmar att få det klart. Och trägen vinner. Testade sedan att ha det på lite olika sätt. Fotot längst ner är slutbeslutet.


Kuddarna får ett konstigt mönster när jag fotar. Spännande förvrängning verkligen!

Sedan åkte tavlan i sovalkoven ner och jag tog bort ramen som dels var trasig på två ställen, dels gör att den är lite för stor där den hänger. Att byta ut själva tavlan finns inte på kartan. Som du kanske kommer ihåg letade jag efter densamme i flera år eftersom jag missade tillfället på IKEA när de sålde den. Och det blev ju lite skillnad, eller hur? Nu kan man sitta i sängen utan att riskera att få tavlan i huvudet!

Ja, här passerade v 27 år 2019 också. Om ungefär en månad ska jag kliva in på mitt 58e levnadsår. Det ser jag verkligen fram emot. Tiden fram tills dess kommer att fyllas med en massa kul, det är jag säker på!
Eh, va? Hur jag kan vara säker på det?
Jamen, hallåååå, vem är huvudperson i mitt liv?
Vem tänker du ska bestämma vad jag ska göra?
Hahaha fundera över det en stund, du!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0