21 juli MariaIVAN

Dagen i sig blev ganska tråkig och jag upplever inte att jag fick tillräckligt mycket gjort. Att jag tyckte att jag tappade lite fart, berodde nog på regnet.
 
Men nu kom jag på, jag har ju alldeles glömt bort att berätta något spännande som hände den 17e!
Sedan en tid har jag köpt några grejer på Wish. Det har väl funkat sisådär med grejer som inte kommit eller inte motsvarat beskrivningen, men på det stora hela har jag ändå varit nöjd. Jag menar, man betalar inte så mycket för grejerna så jag har inte så stora förväntningar.
Men för några dagar sedan fick jag en orderbekräftelse på det här.
 
Mens Fashion Light Weight Comfortable White Sneakers Outdoor Casual Sport Running Shoes For Man breathable trainers, storlek 42. Pris: 118 SEK

Jag gick in på mitt konto, Mycker riktigt. Där låg en order på gympadojorna - och mitt namn var ändrat till MariaIVAN och min hemadress stod på krylliska (ryska). Fräckt, va? Aja, jag kontaktade Wishboten och fick sedan svar ganska snart att ordern var annullerad och pengarna var tillbakabetalade.
Konsekvensen för mig blev bara att jag inte längre kan handla på kontot för det är spärrat för shopping. Och för att starta ett nytt konto blev jag tvungen att välja en annan mailadress än den jag haft tidigare. Fast det känns ändå som ett litet problem. Det kunde ju ha varit värre! Det där fixade Wish bra, tycker jag!
 

Idag, var en regnig dag. Och jag anar att det var det som gjorde dagen en smula trist.
 

Men för att vara ärlig så behövs det här regnet eftersom jag inte har vattnat mer än en enda gång denna sommar. Så jag är tacksam för det regn som har kommit och som gjort att det växer i lådorna. Konstigt nog anser jag att det har varit en balanserad sommar, med lagom mycket regn och en massa soliga dagar. Det kan jag inte minnas att jag har tyckt sedan jag var liten, faktiskt.

Jag hade en massa mat i frysen som skulle räcka hela veckan, så istället fixade jag lite tillbehör: En tomatsallad med rödlök, syrade morotsslantar och en potatisgratäng med amerikansk smält-cheddarost -som inte smälte utan blev bränd. Men det blev gott ändå.
 
Ja, det var min tråk-söndag, det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0