14 juli Filmtajm

Tro det eller ej, jag tillbringade 4 timmar på Pokénad i Tornby även under söndagen. Dels för att jag hade glömt att hämta ett paket på Maxi igår, dels för att jag ändå skulle ut på min dagliga promenad.
 

För att komma till Unik Musik (dagverksamhet för funktionshindrade), klicka på bilden.
 
Namnet fick mig att tänka på Idefix (Klicka på bilden och du hamnar på företagets hemsida).
 

Jag gick på Pokénad längs med Stångån, förbi Småbåtshamnen och tänkte att jag skulle ha gått till Segelbåtshamnen men där svängde jag vänster in på Sunnorpsgatan istället.


Grillplatsen med å-utsikt (som du kommer se i filmen längre ner) ligger mellan hamnarna.I anslutning till småbåtshamnen ligger en del oanvända hus som förfaller. Så himla synd!


Cerise Stockros inte långt från Bauhaus.


Purpurklätt och Kungsmynta som även kallas för vild Mejsam och Oregano.


Såpnejlika användes istället för såpa när man tvättade kläder, eftersom dekokten av den söderskurna roten löddrar. Vegetabilisk tvål, kan man säga.


Skogsvial, en örtväxt.


Dagens shoppingskörd: Campingmat, växtbelysning, lagningsset till cykel (som var tänkt till luftmadrassen som läckte), fröer till nästa år - och gamerheadset!


Game on! Nu är det bara mitt Xbox 360 och Kinect som saknas.
 
 
Och så min dag i filmer. För du kanske minns vad jag skrev igår? Det där om en-sekunds-filmer. Meningen med det är ju att filma en grej om dagen. Men det går ju inte. Hur skulle jag kunna välja bland allt jag gör??? Så jag filmade hela dagen idag, och det här är vad jag fick ihop :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0