19 juni-23 september - Nu får det vara nog

Som du märker har det inte blivit mycket bloggat på två månader. Men det där är ju hög tid att göra något åt, nu när jag är på väg att lämna svensk mark igen. Så nu får det vara nog. Här kommer en liten sammanfattning :)
 
JUNI
Ja, då fick jag ju fortsätta med flyttstädningen efter föregående hyresgäst som slarvat något kopiöst. Har nog aldrig varit med om maken och som bekant har jag flyttat en hel massa. Mitt eget sista flyttlass gick, även om jag inte behövde flytta än på en månad.

 
Jag bokade in mig på Challes linedancekurser och Joyvoice - och bokade av efter att ha fått uppdraget att ta hand om långtidssemestrar i Andalusien för Albatros mitt i terminen.

 
Och så firade jag midsommar med Per.

 

JULI
1 juli - AW med Bästa gänget (UHR). Ännu en gång på Sangria. Väldigt trevligt!
 
 
 
7-8 juli kom Elton och Naima och sov över.
 
 
 
9 juli vaktade Jonzon och jag huset ihop, när Per var i Loftahammar och gratulerade en jobbarkompis.

 
 
17 juli - Då var det dags att flyttstäda själv och för att vara på den säkra sidan kontaktade jag Platen som kom och godkände. Martina och jag passade på att hälsa på Lasse och Christian när vi ändå var i närheten.

 
 
19 juli - Då var det meningen att Albin skulle sova över hos mig, men efter att ha fått välja en av mina dinosaurier ville han genast hem och visa den för mamma, pappa och lillebror så någon övernattning blev aldrig av.
 



20 juli - Till min stora glädje kom mina sängar upp mot väggen. Nu är det bara skåp-projektet för att stänga in dem kvar och det lär få vänta till nästa liv för jag kan inte se att jag kommer ha tid med det under den närmaste tiden... För inte nog med att jag ska ha långsemestrar i Andalusien. Jag har fått två andra uppdrag - av två nya uppdragsgivare! Hur kul som helst, och väldigt bra för självförtroendet, skall medges. Första resan går till Apulien. Resa No.2 går till Venedig.

 
 
18 juli - Dagen då jag började spela Pokémon. Har sedan dess lärt känna en massa roligt folk i alla åldrar och kanske gått Pokénader på minst 25 mil sedan dess. Vad gör man inte för att kläcka sina 10 kilometers-ägg liksom? Befinner mig på Level 26 och har bara en liten bit kvar till 27:an. Ska bli intressant att se hur det går att spela nere i Sydeuropa nu då.

 

AUGUSTI
7 augusti - Äventyret Slott och Kalott med barn och barnbarn som tog oss in på Linköpings Slott och Domkyrkan och så Pok-nic i Domkyrkoparken (där vi fångade lite Pokémon. Jepp hela familjen spelar - utom Per då förstås).

 
 
Naima fyllde 4 och jag 54 och vi firade så klart våra födelsedagar.





14 augusti hade jag Hazparty med tjejgänget hemma hos mig.
 
 
 
Och jag, jag fortsätter spela Pokémon.

 
 
SEPTEMBER
 
2 september - Tro det eller ej, men den här månaden har jag varit på fotboll. Alla vi på jobbet blev bjudna av Klövern som äger vårt hus. Väldigt generöst, tycker jag. Så även om jag inte är den mest intresserad av denna bollsport följde jag med. Och det var faktiskt riktigt kul. Så kul att jag investerade 150 kr och köpte en något sladdrig supportertröja!
 



11 september - Förra året var det inget - men i år kom Vallaskojski tillbaka. Självklart var jag, barn och barnbarn där!
 
 
 
19 september - Jag och Albin åkte på Pokémonjakt. Inget var bestämt utan det blev lite vart vi hamnade . Och det blev pendeltåg till Norrköping och där blev det spårvagn och efter att ha varit där ett par timmar med ett självklart besök på Donken för varsitt Happy meal med Pokémon i, tog vi pendeln hem igen och därefter bussen. Ett mycket populärt Äventyr hos en som är väldigt glad i att åka i största allmänhet.




19 och 20 september - Föräldrarmöten för Naima och Elton två dagar i rad gjorde att jag var barnvakt dagarna tvenne. En massa bus med bland annat hopp från säng och en crash course i Minecraft blev det.

 
 
Avslutningsvis skall tilläggas att den här månaden har ägnats åt uppfräschning av kunskaper. Mycket romarriket, korsriddare, sidenvägar och Apulienorientering har det blivit. Men som vanligt är det jätteroligt och intressant. Men lär sig så mycket nytt - och inser gång på gång att man inte kan någonting. Märkligt eller hur?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0