30/4-1/5 - Är säng överreklamerat?

Nähäedaa. Inte blev det något gjort på lördagen - om man nu inte ska räkna vilandet (läs: sovandet) då förstås. Men det vet ju både du och jag vad jag tycker om sånt. Just det! Slöseri med tid som jag kunde ha använt till något kreativt istället.  Men nu blev det så och jag antar att jag behövde två dagars återhämtning för på söndagen ansåg jag mig vara på banan igen!
 

Det blev en jämrans massa vila både fredag och lördag, vilket säkert glädjer mången vän och familjemedlem att läsa.

Efter att ha legat ner mest hela tiden i två dygn hoppade jag glatt upp ur sängen på söndagmorgonen, om än inte normala tiden klockan fem, utan en timme senare. Men mitt vanliga jag hade återfunnit sig så inom loppet av sex timmar hade jag handlat, förberett veckans mat, fotat och satt in två annonser på tre sajter (och tagit bort den på dubbelsängen efter att ha fått lite separationsångest), möblerat Gottfridsbergshemmet på planritningen (med dubbelsängen inritad!) och färgat håret.


Är lite ambivalent beträffande dubbelsängen (som ju går att dela på). Hade tänkt gå tillbaka till min älskade, bekväma bäddsoffa men nog är det trevligt med sängar ;) För att inte tala om att jag kan använda dem till sittplatser - och då blir det gott om sittplatser i den lägenheten. Typ 20 faktiskt!
Fast jag har möblerat om åtskilliga gånger redan för jag är inte helt nöjd med placeringen. Aja, vi får se hur det blir när jag tänkt klart. Kanske är det så att bekvämligheten med säng är något överreklamerat?


Garniers Kastanjebruna hårfärg hade stått i skåpet sedan januari. Kommer nästan inte ihåg varför jag köpte förpackningarna, men på söndagen bestämde jag mig för att sätta lite färg på tillvaron. Det var trots allt fyra år sedan den färgen prydde min skalp.

Inte förrän klockan halv sju på kvällen tog energin slut och jag däckade och sov NÄSTAN hela natten tills alarmet ringde och det blev dags att börja ta sig mot jobbet - utan röst...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0