27 maj - 30 sek

En del tror kanske att jag stressar genom livet eftersom jag normalt hinner en jämrans massa varje dag. Så är inte alls fallet. MEN jag vill ha ut så mycket jag bara kan av varje sekund. Det betyder bara att jag tidsplanerar.
 

Det var en regnig morgon...

Jag har tidigare berättat att jag faktiskt varvar ner varje dag. Tänkte länka till en sida där du kan få lite tips på vad DU kan göra för att relaxa - och du behöver bara investera 30 sekunder.


Men en sen eftermiddag med blå himmel - även om den syntes mer kortvarigt.

Så här kan du varva ner och micro meditera.
http://stylecaster.com/beauty/micro-meditation/


Snäckor och sköldpaddor är jag lite avundsjuk på eftersom de har sina hus med sig jämt. Presenterar här en Fläckig lundsnäcka (Arianta arbustorum) som rymt från grannens brännässlor.


Ekbladets skydd mot regndroppar borde man titta närmare på, känner jag. Vore toppen med regnkläder i det materialet, eller hur?

Ibland kräver livet att man ska fatta olika typer av  (livsavgörande) beslut. Det här året har redan begärt mycket av mig på den fronten, påstår jag. Tro inte att jag klagar. Inte alls. Det gör snarare livet omväxlande, roligt och spännande. Det senaste får jag berätta om vid ett annat tillfälle dock ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0