10 maj - Slösa och samla

Snacka om slöseri med energi! Denna natt tillbringade jag nämligen - mellan sovtillfällena - med att organisera min flytt. Väldigt onödigt eftersom man inte kan göra något när man ligger i sängen då. Men, men. Så var det iallafall.
 
Denna fantastiska tulpan växer just nu på dagens övernattningsställe.

Någonstans fick jag väl ändå den sömn jag behövde för jag hoppade glatt ur sängen i vanlig tid och begav mig till jobbet för en ovanlig arbetsdag.(Aaaa! Nu undrar du kanske vad som var ovanligt med den här dagen? Du, att ingen dag är den andre lik på RCM så där finns INGA vanliga dagar...)
 
Onsdagen på jobbschemat visade att jag skulle börja kl 7. Eftersom östgötapendeln innefattar en stor osäkerhetsfaktor bestämde jag mig för att inte bli stressad över eventuellt inställt tåg, och bad Per om att få sova över hos honom och Jonzon. På så sätt kunde jag samla energi och spara en timmes restid, vilket jag var oerhört tacksam över.

Med 577/573 kunde jag landa i Rappestad på kvällen utan bekymmer.

Det blev en avslappnad kväll i soffan framför TV:n.
 
Avslutar detta inlägg med en länk. Har insett att jag kommer få en massa fritid snart, som jag ska använda smart. Hittade det här på Chef.se. Kanske något du också kan ha nytta av?
7 hobbyer som ökar din intelligens

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0