5 juni - NKI:er o balkonghäng

Ja, ja, men! Idag var det dags att mäta lite NKI:er utanför Jysk igen. Och jag hade lika roligt och soligt som förra gången.
 
För dig som inte vet vad NKI står för kan jag avslöja att bokstavskombinationen står för Nöjd Kund Index, det vill säga att man mäter hur nöjda kunderna är med företaget de handlar med.
 

Detta var arbetsplatsen i 2,5 timme.

Efter att ha stått och ställt frågor till kunderna som varit inne i butiken, promenerade jag bort till Maxi där jag handlade lite frukt och grönt. Vill inte handla på mig för mycket nu, men lite måste jag allt fylla på i skafferiet.


Det var ingen vacker syn att ta av sig de fotriktiga sandalerna. Såväl vader som fötter hade svullnat upp ganska rejält - och det inte enbart på sidan för fotledsbrotten. Båda sidorna var drabbade. Det blev en stunds högläge. Om det är värmen eller cirkulationen eller kombinationen av båda som gör det, men jag tycker att de tre senaste dagarna har det varit lite väl mycket svullna ben...
 

Kvällen tillbringades på balkongen där solskenet flödade ända tills den gick ner. Och för första gången i år valde jag att sitta i bikini i förhoppningen om att få lite färg på kroppen även i år.


Det var en riktigt vacker afton och jag upptäckte att jag var vaken till straxt efter 11 på kvällen. Händer inte alltför ofta. Men det är svårt att låta bli att njuta av ljuset så länge det är här. Sommarsolståndet - tidpunkten då jordaxelns lutning gör att solen står som högst på himlen - inträffar tisdagen den 21 juni klockan 00:34. Därefter vänder det mot mörkare tider...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0