24 april - Mot nya utmaningar

Ännu en första-dag i resten av mitt liv. Kom in på en utbildning för jobb på kundtjänst för två veckor sedan och idag var det dags för premiärdagen.
 

Tog tåget som gick 07.00 och kände det nästan som om jag vann en halvtimme. När jag jobbar i Mjölby måste jag åka kl 06.30 ju.


Och det är så fiffigt, förstår du, att jag kan kliva av i Vikingstad och sedan ta expressbussen direkt till Mjärdevi. En total transportsträcke på 25 minuter (tåg + buss). Jag visste inte hur bussen gick så jag klev av redan vid första hållplatsen och gick sedan bort till Teknikringen 6. Det tog 6 minuter. Jättebra att starta dagen med en extra promenix!


Och här tillbringade jag hela dagen. Ja, inte i receptionen då men på det här företaget. Det blir nog bra detta.

Under en tid har jag funderat på att skaffa hund igen. Ja, det känner du kanske till, du som har följt bloggen. Men som mitt liv ser ut idag med anställningar så funkar ju inte det. En hund behöver komma ut var fjärde/femte timme... Varje dag!
 
Istället har tankarna gått till att skaffa katt igen, som inte har samma behov av att komma ut. Den har ju kattoaletten. Eftersom jag fortsatt kan planera antal jobbtimmar, kommer vi vara tillsammans merparten av dygnet. Och det där med klickerträning för hund har jag tänkt implementera på katten istället. Att katter inte går att träna är ju en myt.
 
Har surfat runt bland katthem och Blocket men inte hittat någon som jag liksom gillade - förrän idag. Och efter att ha konverserat med uppfödaren och fått foton så fattade jag beslutet. Klockan 18.06 var den lille blandraspojken Vidar tingad och bokningsavgiften betalad. Det kändes väldigt rätt. Nu kan jag börja planera för ett liv som kattbo. Har en massa idéer och visioner redan för lägenheten, katten och oss ihop.
 
Tillåt mig presentera min blivande kattbo!
En blå/silvertabby Exotic Perbisko* med givet namn Vidar, långhårigast i kullen om fyra.
 
Härstamning
Mor Kila: Brunmaskad Helig Birma/Norsk skogkatt
Far Anton: Red smoke Perser/Norsk skogkatt
Farmor Gördis: Blå/silvertabby Perser/Norsk skogkatt.
Farfar Nemo: Red smoke Perser
Mormor: Okänd
Morfar: Okänd
 
 
* Per-Bi-Sko = Perser, Birma och Skogkatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0