4 mars - El Stockholmo

Det kändes lite som "gamla" tider när jag satte mig på tåget mot Arlanda. Det var bara det att jag skulle stanna i Stockholm och besöka ett företag för att testa ett extrajobb med F-skatt. Det blev en galet trevlig dag.
 
 
Jag hade nog fortsatt med det uppdraget om det inte plingat så ofta i min telefon med SMS-bokningar i hemtjänsten. Livet handlar ju om prioriteringar varje dag och i dagsläget behöver jag välja åtminstone en säker inkomst, annars hamnar jag i svårigheter och det har jag inte tid med.

Tåget hem var försenat pga av obehöriga på spåret, som det stod. Fick höra sedan att det var någon som slängt sig framför tåget...

Det är lite intressant att mitt liv har blivit så rörigt första kvartalet av 2015. Ekonomi och hälsan är väl det jag tänker på mest, vilket innebär att jag har bekymmer med Maslows behovstrappa steg ett (fysiologiska behov) och två (trygghet). Men jag gillar ju att bringa ordning i kaos så det är bara att vänta och se hur lång tid det tar. För det vet vi ju - Allt blir som det ska!

Kommentarer
Postat av: Cennet Karlsson

Du är alltid ute på äventyr
Kul att få följa dig.

Svar: :) Inte lika spännande äventyr längre kanske...
Maria

2015-03-23 @ 06:32:27
URL: http://www.hsld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0