25 mars - Träningskort och pirra

Började dagen med frukost och vila men på eftermiddagen vandrade jag bort till Mantorps gym och köpte träningskort för tre månader. Beställde även PT för att göra ett program på max 30 minuter. Tar det längre tid är risken stor att jag tröttnar. Min tanke är att sjukgymnastik inte räcker för att bygga upp denna kropp utan jag behöver lite mer allsidigt. 
 

PT-Per skulle ringa upp mig för att boka tid för första träningspasset, bestämde Linda och jag.

På vägen hem från "mitt" gym såg jag att dörren till loppis var öppen. Jag har ju inte varit där än och passade därför på att kika in. Det fanns en massa olika och rätt roliga saker. Och kan du tänka dig. Igår surfade jag runt för att hitta en mindre pirra/ölvagn för att underlätta flytt av saker (och paket som inte går ner i shoppingvagnen) så jag kunde spara än mer av ryggen som har blivit rätt viktig för mig nu. Jag hittade förstås ett par Blocket men dom fanns inte nära mig så jag skulle bli tvungen att ordna transport. Sedan fann jag en på Conrads hemsida för 295 spänn och som ju skulle bli hemskickad. Det var lite för dyrt kom jag fram till, och ville meditera lite på det. Och så gick jag spontant in här och hittade en för 30 pengar!
Nu hade jag inte kontanter med mig så klart, men som tur var hade jag precis 30 kronor hemma och nog måste det ha varit meningen att jag skulle ha den då. Det blev visserligen att gå lite fram och tillbaka, men det var det värt. Känner mig jätteglad och tacksam!
 

Min nya vagn poserar framför dörren in till Elimkyrkans loppis Axplocket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0