14 mars- Reflektion

När man har ryggskott är det bra att röra på sig så därför jobbar jag när jag får. Det är bara att anpassa rörelserna och hittills har det gått förvånansvärt bra. Och att ligga still är inget bra alternativ för då stelnar man ju till helt och jag är säker på att jag skulle få ännu mer ont i ryggen.
 
Idag jobbade jag dock inte så det blev en promenad till Citygross tillsammans med Lars Sjöholms sportiga shoppingvagn. Men jag var rätt så slut när jag kom fram så det blev faktiskt bussen hem. Men det kändes rätt okej ändå, får jag säga. Jag fick ett påfyllt kylskåp, ett kylskåp som vid det här laget gapade nästan helt tomt. Detta firades med en (dyr) smörgåstårtebit.
 

Solen sken så jag blev motiverad att ta den lite längre vägen. Men när jag kollade Endomondo såg jag att det rörde sig om ett par hundra meter längre bara. Jag trodde faktiskt att det var mer när jag tittade på kartan.


Kör alltid självscanning där det finns möjlighet. Gillar verkligen den möjligheten!


För 66 spänn fick jag den här smörgåstårtan med räkor. Var den god? Ja, det var den. Men frågan är ändå om den var värd pengarna...


Var inne en sväng på Dollarstore och köpte påskpresenter till barnbarnen. Det ligger inte mycket godis i paketen, däremot åtminstone en lite rolig grej.
 
 
Idag lurade jag lite på ett citat hämtat från Djurens rätt med anledning till att det går huvudlöss på olika dagis runt om i länet. "Som medlem i Djurens Rätt är du med oss och kämpar för alla djur, varje dag". Undrar om det gäller även huvudlöss? I så fall förstår jag varför vi aldrig blir kvitt dom...För inte kan det väl vara så att man gör skillnad på djur och djur? Det vore ju liksom djur-rasism...!
Skrev det där på facebook och fick en del roliga kommentarer.
 

Primaten schimpans är primaten homo sapiens närmaste släkting
 
* Att löss inte var djur utan insekter
Fakta: insekter tillhör den artrikaste djurgruppen bland landdjuren, så kallade leddjuren.
* Att människan i så fall också borde ingå i djur
Fakta: Det gör vi! Vår art heter Homo sapiens i familjen hominider som är primater i gruppen däggdjur med schimpans som människans närmaste släkting.
* Att det finns en grupp människor som vill "skona" flatlössen och har startat ett nätvärk där de ska skicka löss till varandra att plantera i sin armhåla.
... Suck, har inget svar den dumheten...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0