8-12 juni - Äntligen Jurassic

Den här veckan var det promender som vanligt, vilket du kommer att märka. På onsdagen gick jag och svärsonen Jens på bio. Vi ville båda se Jurrasic World ( i 3D) och jag hade lust att gå på premiärdagen.
Annars var det ju roligt jobb då varje dag. Kundtjänst "is da shit"!
 
8 juni
 
Morgonpromenadbilder
 


Valde att ta 12:an från jobbet och gå av vid Maskincentralen för att gå ner genom Trädgårdsföreningen till Milla och barnen.



Och från Milla gick jag vidare ner till Resecentrum, där jag tog bussen hem - och sedan var den dagen slut, kan man säga.
 


9 juni

Innan jag gick hemifrån passade jag på att fota maskinrumsskorstenen som de skulle ta bort. Det var ju dumt att jag inte tog ett kort när hela fanns kvar då förstås, men ni får nöja er med att se den minska ett par dagar framåt nu.



Och så var det ju morgonpromenaden innan arbetsdagen igen då.



10 juni

Lite fortsättning på skorstensrivningen först.



Sen lite morgonbilder från Mjärdevi igen.



Idag åkte jag inte hem efter jobbet. Det var ju dags för Jurrasci world premiären! Grundade med Burger Kings juniormål. Man ska inte gå på bio hungrig.


Och jag var lycklig!

11 juni

God morgon världen!


Och för att variera mig lite mer får ni lite hemfärdsbilder också. Jag tar ju bussen från Mjärdevi till Vikingstad för att därifrån ta mig med pendeln hem.



12 juni

Nu är nog skorstenen nere i sin slutliga nivå. Känns nästan tomt, du.



Vi fortsätter med morgonbilder...



Och avslutar med bilder från Vikingstad station. Idag var tåget försenat så jag hade lite tid att smyga runt lite grann.


Det är rätt fint med tegelväggar, har jag upptäckt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0