27-28 juni - Hemlagat och hembakat

27 juni

Solen sken och det var varmt när jag tog shoppingvagnen för att gå och handla på Citygross. Det var så varmt att tröjan åkte av och jag gick i kortärmat för första gången i år. 

I affären investerade jag tio kronor i en hamburgerpress. Tänkte att det kunde ju vara kul att göra snygga hamburgare. Och nog blev de jämna och snygga alltid. Kändes väldigt proffsigt, måste jag säga.




28 juni

Den här söndagen var jag bjuden på Albins kalas som ställdes in för ett par veckor sedan. Det blev fullt med folk och fullt med Martinas hembakade kakor och jordgubbstårta. Alltid lika roligt att se alla samlade.

 
På försommaren insåg jag att det vore bra att ha ett par lite större mål som ligger en bit fram i tiden. Så när Martina kom till mig i maj och frågade om jag hade lust att haka på henne, Chrille och barnen til Kolmården, var jag inte sen att säga Ja. Älskar Kolmården och har till och med funderat på att skaffa årskort för att kunna åka dit oftare... Om livet vill ska jag köpa det för 2016, tror jag.

När sedan Milla kom i juni och frågade om jag hade lust och möjlighet att följa med henne och barnen på charterresa valde jag att nappa på det också. Så den 1 september följer jag med till Teneriffa.
 
Bara att ladda ordentligt nu då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0