1 juli - Sommardag

Ännu en varm dag då man kunde gå i kortärmat. Man kan räkna de dagarna i Sverige och får uppskatta dem ordenltigt.
 
Idag hade jag ledig dag. Den använde jag bland annat till att åka upp och promenera i Tinnerbäcksravinen innan besöket på 34:an. En väldigt vacker och rogivande plats nedanför sjukan.
 


Efter lunch promenerade jag upp till mamma där jag värmde mina matlådor och pratade. Jag ska bo hos dem en eller par dagar om ett par veckor, kom vi överens om. Det blir bra.

Från mamma gick jag förbi ankdammen bort till Milla medan jag ringde Martina. Den familjen var ute i Rydsskogen och förlustade sig men vi bestämde att vi skulle ses till Bolibompa imorgon istället.
 
Jag följde istället med Milla, Jens och barnen till Rappet. Det var ju lite bekvämt att träffa alla på en gång där. Det blev pool ut så klart och barnen skuttade vilt omkring. Såg härligt ut. Synd att man inte visste att det skulle bli fint väder en helt dag. Då hade jag tagit med sig bikinin och hoppat runt jag också.
 
 
De skulle grilla på kvällen men jag valde att åka hem eftersom jag behövde förbereda mat och grejer till jobbet nästa dag. Får försöka planera in en annan grillkväll istället innan sommaren är slut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0