3 december - Hemma...

Lämnade terminal 5 på obestämd framtid idag. Har inga rundreseuppdrag inbokade vilket är första gången sedan början av 2008. En mycket märklig känsla.
 

Lämnade en julpyntad terminal bakom mig när jag gick ner till tåget.


I Linköping bytte jag till pendeln och 18 minuter senare var jag på Mantorps station.


I hallen möttes jag av ett skinande nytt telefonjack. Kul. Nu kunde jag skaffa ett fast telefonnummer IFALL jag gjorde slag i saken vad gäller ett av mina projekt. För saknade jag andra projekt än rundreseuppdrag? Så klart inte! Det hände ju en del redan innan jag åkte till Jordanien. Fick nys om ett jättekul jobb som jag var jätteintresserad av men tyvärr i Stockholm och jag kände att jag inte passade i huvudstaden. Sedan hade jag ju det roliga transkriberingsjobbet som frilansare och det hoppades jag ju på att det skulle bli en del. Men visst, ekonomins framtid var väldigt osäker. Men det skulle bli som det ska, det var jag säker på!


Eftersom jag visste att jag skulle vara hemma ett tag investerade jag i en 30-dagarsbiljett för länet och åkte sedan till Mjölby på eftermiddagen för att göra ytterligare investeringar. Det blev en äggklocka och en potatisstöt i borstat stål. Måste ju matcha diskbänken, mikron och kaffebryggaren, ju!


Det mörknar redan vi tre här nu, så snart var det kolsvart. Men Mjölby var julpyntat med en massa ljus vilket livade upp en del.

Jag köpte med mig en laxrullad och potatissallad från Ica Supermarket. Deras potatissallad kan jag förresten rekommendera. Den slår både Citygross och Ica Maxis egna.

Dagen blev kreativ, tycker jag. Och den avslutades med middag framför TV:n. Vad skulle jag hitta på första hela svenska dagen imorgon då, månne?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0