25 november - Ny ankomst

Igår satt jag inne på hotellrummet hela dagen och bloggade ifatt. Uppkopplingen här gör att det är svårt att jobba på internet och har gjort att jag halkat efter som bara den. Men igår försökte jag få ihop ett par inlägg.

Idag blev det dock en promenad i området för jag var ju tvungen att äta lunch innan jag åkte till flygplatsen för att hämta gäster.


Man ser inte många brevlådor och är det reklamutdelning kan man istället fästa det i gallret på dörrarna.


Jag undrar hur man gör när man ska ut från den här parkeringen för jag har nog aldrig sett så tätt med bilar. Kanske jobbar de på samma ställe och slutar samtidigt?


Hittade ett hål i staketet på parkeringen som var en återvändsgränd. Det klev jag igenom och kom ut på andra sidan och kunde kliva vidare.


I området runt Kempinski ligger en massa snabbmatsrestauranger. Där hittade jag Burger king, men det var inte öppet.


Istället blev det nyööpnade KFC men där undrade jag lite hur det kommer att gå. Jag var ensam beställare i restaurangen men personalen ignorerade mig och stod och pratade med varann istället, och det tog evigheter innan jag fick min kyckling. Jag får hoppas att de får mer alert personal som gillar att jobba för det upplevde jag inte att de gjorde som jobbade idag.


När jag kom tillbaka till hotellet för att klä om till Albatroströja och hämta gästlista hade jag fått fint bäddat och en svan av mina handdukar. Det var ju lite gulligt.
Tjaa, efter att ha plockat ihop mina grejer startade så sista Jordanienturen. Och det började som vanligt, incheckning på hotellet och gemensam middag. Inte mycket mer att berätta där, alltså!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0