16 december - På tur med Martina och Albin

Vad jag gjorde igår minns jag inte. (Jag skriver det här den 18 januari 2015 så det är väl ändå rätt okej att inte minnas, va?) Men kanske att jag jobbade. Något gjorde mig i alla fall väldigt upptagen för jag har ingen statusuppdatering på FB haha.

Men idag var det ju en ny dag. Den började med med att två talgoxar kom på besök. Ja, dom kommer ofta och sitter på mitt balkongräcke eller försöker sätta sig på mitt fönsterbläck. Men tror du att dom kommer och äter vid mitt fågelbord då? Noop, inte en chans. Och jag har placerat den på lite olika nivåer på fönstret. Först tänkte jag att vinterpelargonen skrämde dom. Sedan undrade jag om kanske balkongräcket gjorde att dom tyckte det var obehagligt. Sista gången jag flyttade den så var det i höjd med räcket. Men när dom inte kom då heller så bestämde jag mig för att plocka ner det. Dessutom såg jag i mina inflyttningspapper från värden att man inte får mata fåglar på balkongen på grund av sanitär olägenhet. Kanske det var därför fåglarna inte kom, för att dom kände till det?
 

Talgoxarna får fortsätta att komma till mitt balkongräcke. Men någon mat får dom inte.

På förmiddagen tog jag pendeln in till Linköping där jag hämtade bilen hos Milla. Martina (och Albin) ville åka bil med mig till Ljungsbro och Tornby.


Först blev det lite godisinköp på Cloetta i Ljungsbro.


Sen lite julklappsinköp på Toys´r''Us.


Jag hittade en oemotståndlig tomteluva så den kom med hem till mig.

Vi gick även in på Sagoland en sväng och några leksaksinköp gjordes även här.

Det blev en rolig dag med några sista julklappar inköpta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0