14 december - Hazparty med egen gruppsida

Dags för en hazard med tjejerna. Det var jag, Pella, Annette, Anette och Tina som hade laddat för detta en viktiga stund. Med paketen med oss sammanstrålade vi hos Anette i Haninge. Den här dagen resulterade i ett beslut att starta en egen grupp på Facebook så det tog jag tag i på kvällen sedan. Bra idé för nu blir det enklare med inbjudningar till dom kommande speldagarna!
 

Det blev en välkomstdrink och beundrande av paketinslagninar - och gliringar om mina paket som som vanligt var inslagna i tidningspapper. Men alltså, pappren ska ju bort! Det är ju innehållet man vill åt!


Anette hade lagat en jättegod paj som vi grundade med.


Paketen kom därefter på bordet och tärningen blev framtagen. Sen blev det full fart i dom två omgångarna.


Efter att ha roffat åt oss inslagna paket, slitit bort pappren (som sagt var) och hysteriskt snott grejer av varann på tid så svetten lackade, så var allt över! Och som vanligt är alla vinnare hos oss. Alla får nämligen alltid med sig innehållet i ett av paketen med sig hem! Jag kom hem med två Raw food bars och en salt-spray till håret, jag. Efter denna otroligt underhållande men något stressiga upplevelse blev det kaffe och julgodis som Annette hade gjort. Men inte nog med det!

Tomteombudet kom med julklappar till tjejerna. Varsin skyddsängel i muranoglas och armband med ett utvalt positivt ord till var och en. Det var roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0