13 januari - Julgransplundring

Tjugondagknut är Martinas födelsedag och dagen för julgransplundring. Martina firade vi ju i helgen så jag hade att städa ut julen på schemat. Fast inte bara det, för jag var tvungen att gå handla också. Citygrossvarvet, med en avstickare in på Vifolkagården med lite grejer som jag inte behövde, blev 6,51 kilometer.
 

Det var fortfarande lite snö på marken även om det var mindre än för ett par dagar sedan. Däremot hade det som fanns kvar, frusit till is.


Det var rena isgatan och jag hann ångra mig flera gånger att jag valt att promenera bort till Mantorps köpcentrum idag. Men det var ju bara att trippa på och faktum är att jag inte föll till marken en enda gång. Det tycker jag nästan var bra jobbat, alltså.


När jag kom hem plockade jag ner julgranskulor, ljusslinga och glitter, monterade ner granen, tog bort tomtar och stjärnor från fönsterrutorna plus tog in och klädde av utegranen. Allt kom sedan upp i förrådet i väntan på nästa år. Och vet du, jag ser redan fram att få plocka ner det igen!


Jag bytte även gardiner och upp kom mina blå.


Bytte även kuddöverdrag till samma blå färg på den lilla kudden.
 
Men halå, det är ju för sorgligt. Ostbollar kan jag inte äta alls längre eftersom jag får hjärtklappning. Chips går bättre men inte helt bra det heller. Martina och Milla rekommenderade mig istället att börja äta popcorn som snacks, så idag köpte jag majskorn och poppade i rapsolja. Och det blev precis lika tråkigt som jag mindes det. Fatta, det ÄR godare med chips och ostbollar. Men jag ska fortsätta min träning att gilla popcorn med hälsan i sikte. Kanske om man kryddar dom med lökpulver? Parmesanost? Jag får prova mig fram, helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0