30 januari - Möte utan mig

Tog en sväng till Mjölby idag och gick omvägen via Frösunda i förhoppning om att få träffa Ewa-Margreth, min forne linedancekompis. Tyvärr satt hon i möte när jag kom så jag fick vandra vidare i livet utan att ha träffat henne. Det får bli en annan dag.
 

Det mesta av dagens Mjölby kyrka stod färdigt 1779. Men på samma plats stod en från 1100-talet, byggd i kalk- coh gråsten men som förstördes av brand 1771 och mycket av inventarierna förstördes. Delar av tornet härstammar från förra kyrkan. 1790 sattes tornuret upp. 1968 fick korfönstren glasmålninga. Så! Då vet du det.
 

Handlade i Gallerian först och fortsatte sedan för lite komplettering på Ica Supermarket.


Det blev en överfull vagn med hem idag. Du ser att jag har med mig Cheddarpopcorn överst, va? Ja, det gäller ju att försöka...


Protein idag blev frysta räkor, falukorv och lövbiff. Och så köpte jag färdig den där frityrsmeten från Santa Maria, Bara att blanda med vatten - Klart! Nu ska jag bara bestämma mig för när jag ska fritera och vad. Sluträkning på detta blev 397 spänn.

Lyxade på räkor, rostade fralllor med cheddarost och majonäs till lite vitt vin denna afton. Men vitt vin, alltså, det är inte roligt.  Nästa gång blir det nog något mousserande vitt för det är i alla fall lite roligare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0