3 februari - Förväntningar grusas

Hoppsan, hejsan! Det blev minsann en dag där saker och ting inte helt blev som förväntat. Men det där med förväntningar är ju rätt dumt att ha egentligen. Man utgår ifrån att att något är SI, och det blir SÅ istället och så blir man besviken. Känner du igen det?

Snön har smält lite grann på körsbärsträdet. Tyckte det var lite fint med den där droppen som hade stelnat i farten. Men nej, det var inte plusgrader! Det förväntas komma mer snö imorgon dessutom... Behöver jag säga att jag inte har varit utanför dörren förutom en sväng till Återvinningshuset sedan 30 januari? Det räcker alldeles utmärkt att öppna balkongdörren och få in lite syre, tycker jag. Och träna går att göra inne. Jag både dansar lite och kör utmaningen sedan 1 februari, ju.

Men vad var det som hände idag egentligen? Jo, som företagare fakturerar du ju och förväntar dig att få betalt. Det brukar ju funka men det gör inte alltid. Och nu har jag fått erfara detta. Jag fick ett mail att den faktura som skulle varit betald 31 januari inte fanns pengar till, men att jag skulle få dom "lite längre fram". Jobbigt, förstås. Men sådant händer! Det är vad man gör eller tänker om saken själv som avgör hur det blir så nu gällde det att vara lite kreativ och trolla fram lite kulor!.
 
Ja, man kan ju inte sitta och rulla tummarna så jag satte mig och skrev ihop en jobbansökan och klurade på om jag kunde hitta på något annat inkomstbringande. Spännande! Tur man älskar utmaningar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0