26 januari - Nyinvestering i fleece

Tanken var ju att jag och Alice skulle setts över frukost på Scandic idag, som du kanske minns, men hon låg sjuk så jag åkte inte in till stan på morgonen. Men liksom förra måndagen blev det räkmacka och lite datakurs hemma hos mamma och Björn idag. Men istället för pendel blev jag upphämtad i Mantorp av Björn som ändå var i faggorna.
 

Efter lunch och eftermiddagsfika hade jag planerat att ta bussen till Maxi. Det kom inte på tal, utan mamma och Björn skjutsade mig dit. Vi bestämde att, eftersom jag skulle veckohandla så skulle vi säga hej då innan vi gick och handlade så kunde vi gå var och en på sitt håll. Mamma skulle nämligen också handla men inte ha så mycket, förstod jag. Det visade sig att mamma behövde längre tid på sig för jag var klar kanske en kvart före henne. Inköpslistan och Matpriskollen-appen gjorde mig kanske organiserad?  Eftersom jag var klar före mamma och dom inte hade hunnit åka, fick jag skjuts ner till stationen också där jag tog pendeln hem. (Dom ville skjutsa hem mig till Mantorp men är sa jag stopp. Det var snöoväder och moddigt. Klart olämpligt väglag att åka ut på landet, tyckte jag. Sedan gillar jag ju att åka tåg.)


Det här var dagens shoppingskörd. Proteiner denna vecka, Kyckling och skinkstek. Det blev nästan en hundring dyrare den här veckan, skall tilläggas. Och det har mest med ostarna och val att proteinet att göra. Chipspåsen du ser köpte jag för 14 spänn så den var inte avgörande.

Jag måste bara visa ett klipp. Jag har visserligen två velourfiltar sedan tidigare. Sådana där fluffiga, en i brunt och en i limegrönt. Men det är liksom dubbla tyg och är lite jobbiga, tycker jag. Har egentligen aldrig gillat dom. Men så idag, på rea för en 50-lapp, hängde en mörkgrå fleecefilt på en krok och drog till sig blicken. Jag klämde och kände på den med händer och kind - och snart var den inscannad och låg i väskan. Och jag invigde den direkt när jag kom hem. Och dels passar den ju perfekt i soffan färgmässigt och sedan var den precis så mysig som jag hade hoppats. Det var definitivt väl investerade pengar, du!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0