25 januari - Ko-reo-grafier

Ungefär vid tretiden fattade jag det där beslutet jag skrev om den 18e. Att inte lägga tid på att åka pendeln in till Linköping och åka buss till Landeryd för att dansa tre timmar och sedan åka buss respektive pendel hem igen. En total tid på 5,5 timme. Istället fattade jag beslutet att dansa hemma och bara sådana danser som jag tyckte var kul av dom gamla, och nya som verkar kul.
 

Då var första omgången av gamla och nya danser utskrivna. Nu är det bara att stega och få lite rutin på det igen då. Där i ligger kanske den svåra biten.


På eftermiddagen (ja det är ju mörkt redan vid fyra) hämtade jag Millas födelsedagspresent. Hon vet ju redan vad hon ska få eftersom hon fick önska sig så ni kan gott få se vad det är i paketet.

Jag var ju tvungen att kontrollera att den var hel. Och det var den. Så här ser den ut, den där termometern med ballonger med vätskor av olika densitet som flyter omkring i etanol och berättar om vilken temperatur det är. Det kallas Termoskop men är kanske mer känt som Galileos termometer. Ja, du kanske minns den nu när du ser den?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0