24 januari - Jonzon åker hem

Sista morgonen med promenad och knäckebrödstjing, för vid sjuhugget kom Per och hämtade Jonzon. Det har varit roliga dagar och konstigt nog har jag haft tid för hund. Att jobba hemma gör ju att man med lätthet kan gå ut fem gånger om dagen, träna och ändå ha tid över, liksom.
 

En glad Jonzon återförenades med sin husse. Men Per berättade senare att han fick en demonstration från Jonzon den här dagen, att det inte var helt okej att bli bortlämnad. Han hade lagt sig längst bort i soffan, varit på "sitt" rum några timmar, inte brytt sig när det lagades mat, ja, helt enkelt visat att "jag klarar mig utan dig". Fast när brasan tändes så la han sig som vanligt vid kaminen så då hade han väl bestämt sig för att förvandlas till vanliga Jonzon igen skulle jag tro.

Det är verkligen roligt att ha en hund som Jonzon. Men i förlängningen så finns det ju andra saker att fundera över. Man bli jämrans låst och det är svårt att vara spontan med att hitta på saker utanför hemmet längre tid än fyra-fem timmar, eller hur? Jag tror inte det passar mig än riktigt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0