11 februari - Första introdagen

Då så! Då var det dags att trampa iväg på snötäckt isgata till stationen och ta pendeln till Mjölby där jag skulle genomföra min första introdag av två planerade.


Målet var att jag skulle träffa så många som möjligt idag. Kl 06.29 får jag åka för att vara säker på att vara i tid till kl 07.15, hade jag kollat. Man kan välja att leva farligt att ta nästa tåg men samtidigt riskera att det tåget inte kommer och det går ju inte an!


Och visst var det försenat. Idag var det bara ett par minuter - men ändå! Östgötatrafiken gör reklam för tätare turer men dom går ju inte som dom ska och turer ställs in fortsatt.

Det var mörkt när jag vandrade över Svartån. Men när jag slutade vid fyra så var ljust fortfarande. 

Det kändes som en bra dag, när jag tittade tillbaka retroaktivt på heldagen. Själva arbetsinnehållet är i stort sett detsamma som på 70/80-talet med vissa avvikelser. Men rutinerna är avsevärt annorlunda med bland annat larmmobiler och administration. Det jag måste fundera över nu är om jag ska ordna det där med delegeringsrätt av medicin. För även om jag konstaterade att det var många som inte hade det, trots jobb i fler år, så torde det ju vara en tillgång i mitt arbete. Det märkte jag redan på morgonen när det var en dam som behövde insulin...Får meditera på detta under natten, helt klart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0