1 februari - Nystarter

Innan frukost hade jag invägning och bodycheck för idag började dom där tre utmamingarna som jag berättade om. Allt är noterat och klart i fickkalendern. Inga ursäkter duger! Det ska bli lite roligt, tycker jag.
 
En annan rolig syssla är ju att tvätta ett par maskiner med kläder, ja, det var vad jag hade att ägna min förmiddag åt. Och jag fick pulsa genom flera decimeter snö. Så den promenaden fick räcka för idag. Om det ändå kunde bli barmark!

Tvättitden startade kl 7 och var slut kl 11. Funkar hur bra som helst även om man har mycket tvätt, eftersom vi har tre tvättmaskiner, en centrifug, ett torkskåp och en mangel. Och jag märkte att vi fått två nya, lite högre bord utan mellanhylla som bara samlat damm. Bra där Bostadsbolaget, som dessutom har gett mig en hyressänkning i år eftersom jag tackade nej till omtapetsering i hallen, något som gör att jag inte har en hyra över 2000 i år heller!

Klockan nio på kvällen satt jag förväntansfull framför TV 4. Men skulle nu bli den nya ICA-Stig. Viktiga grejer!


Men så himla bra val, alltså. Han är ju helt perfekt att ta över ICA-Stig. Jättekul, även om jag fällde en tår när vår gamla käre ICA-Stig klev ut genom dörren efter att ha lämnat över kavajen. Du har väl sett vem det blev, antar jag? Annars kan du ju kolla här.
 
Igår gjorde jag en Recap av Barbaras prognos för soltecknet Jungfrun. Då kollar vi februari nu då!
 
 
Vi gör en resumé sista februari och ser hur det blev, hörni.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0