6-10 juli

6 juli

Idag har jag valt att lägga in mina Photogridcollage. Brukar lägga ut dem på FB efter mina morgonpromenader på väg till jobbet, så det är dem du får se. Sedan har jag så klart kompletterat med andra bilder.


Körsbären börjar mogna - och slånbären. Funderade att hastigt ögonblick att göra något av slånbären, men det gick över.
 

Idag gick jag från jobbet via Valla och vidare över mot Gottfridsberg med slut i Åbylund. Det var inte direkt meningen att jag skulle gå ända ner till Åbylund men jag hittade hela tiden en anledning att fortsätta gå.


I Åbyund tog jag bussen mot Skäggetorp för att gå av vid IKEA. Tänkte handla lite mat på Maxi.


När jag gick förbi melonerna, - ja, för förbi gick jag. Är ju inte mycket för meloner - tänkte jag att det var synd att jag inte gillar´t. Det hade ju passat bra med de här för att hylla en viss kroppsdel, om du fattar.


7 juli

En väldigt blåsig dag. Klokt att ha håret uppsatt.


Morgonpromenad i blåsten. Ibland fick man ta i ordentligt för att komma framåt.



Den 8e var sista Intresseanmälningsdagen för lägenheten på Djurgårdsgatan. Passade därför på efter jobbet, att vandra från US via Ankdammen för att liksom ta pulsen på promenadväg och omgivning. Nog vore det bekvämt att bo så nära både stan och US och med bara en timmes promenad från jobbet.


 Från Djurgårdsgatan gick jag genom Trädgårdsföreningen ner till Resecentrum. En trevlig promenad.


Igår köpte jag jordgubbar, men åt inte upp alla. Idag lyxade jag med vispad grädde till. Så himla gott, alltså!
 

8 juli
 

Första dagen som belysningen är på när jag kom till Resecentrum. Det plus regnet gör så klart att man blir lite missmodig. Men det är bara att kämpa på med att se det vackra runt omkring en.
 

En vanlig dag på jobbet med headset och dataskärmen på samt jämrans roliga skills.


Åt en banan i vänta på bussen. Men var i hela friden fanns närmaste papperskorg??? Ja, inte vid busshållplatserna utanför jobbet i alla fall. Hur resonerar kommunen där?


Skalet fick följa med in på bussen, som hade en papperskorg precis innanför dörren.


Hade tvättid kl 19 och inte nog med att det var sämsta tiden på dygnet för mig så det var inte ett dugg kul att komma ner till tvättstugan. Den före hade inte orkat städa iordning efter sig.. Dåligt!

 
9 juli



Blev en av fem som fick titta på lägenheten på Djurgårdsgatan. Tackade Ja direkt efter att ha sett utsikten. Men som nummer tre på listan hade jag förstås ingen chans... Men då är det väl meningen att jag ska ha något bättre då, tänker jag.
 

10 juli
 
 


Idag tog jag 577:an förbi jobbet och vidare mot US. Det var dags för nytt besök i O-huset.  Idag gällde det förberedelser inför operationen.


Sedan blev det jobb andra kvällen i rad. För bra utfört arbete igår bjöds vi som jobbar med ett av "skillen" på chips, godis och bubbel. Och idag bestämde jag mig för att boka en kryssning med Birka. Det blir en kombinerad studietur/firandetur, där jag tänkte liksom säga farväl till livet som jag känner det. Det finns alltid tillfällen att fira, eller hur?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0