27-31 juli Sjukskriven med förhinder

27 juli

Redan igår (söndag) bestämde jag mig för att jag skulle testa att åka till jobbet. Om jag klarade det, skulle jag säkert klara av att jobba igen. För att gå omkring hemma, på 20 kvadrat dessutom, blir snabbt tradigt, alltså. 


Det gick hur bra som helst att åka både tåg och buss. Det enda var att jag höll ut vänstra armbågen lite extra när människor kom lite för nära mig, av rädsla för att de skulle stöta till mig och operationssåret skulle gå upp. 

Det kändes jättekul (ja, som vanligt då) att komma till jobbet och jag hade med mig min matlåda och käkade lunch där - och förklarade att jag gärna jobbade igen. 


På hemresan hade någon kommit åt någon knapp och vänt skärmen upp och ner...

Den här dagen slutade med att jag fick timmar redan till tisdagen. Vilken glädje!

 
28 juli

En helt vanlig jobbdag med morgonpromenad.


Det kändes lite märkligt att lamporna var tända redan straxt före sju. Fick senare reda på att man nu åker runt och kontrollerar att belysningen fungerar inför vintern. Väldigt logiskt, ju.


Även om det regnade lite, tog jag min promenad och hade förmånen att kunna plocka till mig lite körsbär. Snart har nog träden rensats helt av fåglarna.

På eftermiddagen fick jag ett ryck och åkte till Ryd för att kolla hur en ledig lägenhet var placerad. Tyvärr låg den med balkong mot centrumparkeringen. Ingen rolig utsikt och alltid rörelse utanför kändes inte som ett alternativ för mig.



30 juli

Kl 10 hade jag återbesökstid för sårkontroll. Åkte lite tidigare för att hinna ta en promenad längs Tinnerbäcken.


Tinnerbäcken var vild idag efter allt regn som har kommit de senaste dagarna.


Sårkontrollen på Onkologen gick bra, och stark som ett lejon vandrade jag vidare i livet.


31 juli

Fick för mig att åka in till stan idag, för att köpa svart resår, besöka TGR och för att fortsätta min ryggsäcksjakt. 
 

När jag hade köpt och kommit hem med resåren insåg jag att jag nog inte skulle kunna sy fast det där snyggt. Istället hittade jag ett par badshorts på H&M en annan dag hehe


På TGR var det som vanligt en massa billiga och roliga saker, men inget jag kände att jag behövde så jag bara runt en sväng för att fortsätta ut tomhänt.


Att det ska vara så svårt, för att inte säga omöjligt, att hitta en ryggsäck! Det skulle i och för sig kunna ha att göra med att jag har en lista med kriterier som måste uppfyllas?
 
Ja, men så var den veckan avklarad. Och innan dess hade jag tagit över ett jobbpass för Daniel och ett för Linda, som båda ville vara lediga, Så i helgen skulle det bli jobb för hela slanten Perfekt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0