17-21 augusti med Prioriteringar

17 augusti Det finns hopp

Ännu en måndag avverkad. Den nya tidtabellen från Östgötatrafiken hade inte ändrats något för egen del så pendel och bussanslutning gick som vanligt både till och från jobbet, det vill säga med en hel del inställda tågturer.


Hurra! Jag får uppleva ännu en måndag!

Hittade den här "braiga" lappen som någon hade tejpat upp i gångtunneln. Precis så försöker jag leva mitt liv. Man kan och hinner allt man vill! Det handlar bara om prioriteringar - och det var högaktuellt för egen del ju.


18 augusti Prioriterar

Tisdagen kom och med en ännu en dag i solsken. Fast folk får påstå vad de vill om årstiden. För mig är hösten definitivt här. Löven faller INTE på sommaren - om det inte är extrem torka och det kan vi väl inte säga att det har varit i år direkt ;)

 
 
19 augusti Streetmarket...

Efter jobbet hade Martina och jag bestämt att vi skulle ses på Linköpings Street market. Det var några år sedan jag var där och mindes det som en stor och trevlig matmarknad med även lite andra marknadsstånd.


Det var en disig morgon som jag omfamnade jämte detta träd.

Den där marknaden var ju en flopp. Den stora marknaden jag mindes, när vi käkade krokodil och känguru hade krympt radikalt. Det tog oss typ en tio minuter att gå igenom, om man inte ska räkna in stoppet när vi träffade Tobbe på nattleveransen.se. Och tivolit var stängt så näe, det var inte mycket att ha.
 
Men det är ju alltid kul att se barn och barnbarn, var det än är :)




Vi skiljdes åt vid Konserthuset, där jag vände ner mot stationen. Tyvärr missade jag tåget precis så jag passade på att gå ner till Stångån en sväng för att fördriva tiden tills nästa tåg skulle gå. Det fick bli avslutningen på den här dagen.




20 augusti Återbäring
Idag kontaterade jag att återbärningen från refunder.se och appen Earndit hade kommit in på kontona. Himla roligt det där!
 
 
21 augusti Sko och hjälm

Fick nys om att Milla skulle till XXL på eftermiddagen, så jag hakade på där efter en rolig dag på mitt jobb. 
 

Undrade var korna hade tagit vägen som betat i hagarna i Mjärdevi. De hade kanske flyttat för hösten?

Jag tog bussen till US och gick därifrån ner till stan där jag mötte upp Milla och Elton. Det som stod på inköpslistan var nämligen gympaskor till honom. Milla passade på att prova ridhjälm eftersom hon har tagit ett återfall och börjar rida igen.


Gillade skylten på parkeringsautomaten vid Soldathemmet och ankdammen: Det blir ju Pank-dammen!



Efter XL motiverade jag sällskapet att besöka Ica Maxi för att handla eftersom jag behövde handla och tänkte slippa åka tillbaka.


De har roliga vagnar på Maxi
 
Istället för att ta tåget hem, tog jag över bilen. Imorgon skulle nämligen Martina, Chrille, Albin och Simon trängas där för att åka till Kolmården med mig. En väl använd lördag, eller hur!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0