5 april - Påskäventyr

Idag hade jag samlat barn med familjer och typ bjudit in oss till Per och Jonzon. Det startade med en träff på Linköpings resecentrum där Milla, Jens tog med Martina och Simon i bilen, medan jag, Chrille, Elton, Naima och Albin tog pendeltåget till Vikingstad.
 

Det var blåsigt och lite kallt. (Just ovanstående foto är taget av Milla Johansson)

Man kan leka och ha roligt i ett stationshus när man är barn. Roligast var reklamskylten som åkte upp och ner, där favoriten var hamburgaren.



Snart kom tåget!



Turen blev spännande för både stora och små.



I Vikingstad stod sedan två bilar för upphämtning. Och så bar det av mot Rappet.



Väl framme vid vårt slutmål möttes vi av svärmor Berit som också ville se vad påskharen hade gömt i trädgården. Men först: Lunch!



När alla var mätta bar det av ut i trädgården. Det hängde och låg paket i hela trädgården. Alla var namnade så rätt present hamnade hos rätt person, , gammal som ung. Jonzons paket låg däremot inte i trädgården utan var kvar inne. Han blev nog lite avundsjuk för han snodde en av dom pipande kycklingarna och sprang omkring med, bara för att ha något han med.



(Just ovanstående foto är taget av Milla Johansson)

Paketöppning!
 


Det hamnade en såpbubblemaskin och en skivavfyrare hos varje familj och det var ju tur det, för det var roliga leksaker för hela familjerna. Han är klok den där påskharen, du. Han vet precis vad som passar alla åldrar!


(Just ovanstående foto är taget av Martina Axelsson)
 

(Ovanstående foto är taget av Milla Johansson)



(Just ovanstående foto är taget av Milla Johansson)


Ibland tittade solen fram på oss, så även om det var kallt så tycker vi nog ändå att vi hade tur med vädret! Men till slut valde vi att gå in i husvärmen.

Vi ska väl ha lite eftermiddagskaffe, va?
Foto: Milla Johansson


Per visade sitt tv-spel modell äldre, ja, det är nog kultförklarat. Det roliga i sammanhanget är att det köptes av svärfar. Han hade tänkt sig att hans barnbarn skulle vara intresserade av att spela det när det kom och hälsade på... vilket var helt fel. Jag tyckte Per sa att ingen någonsin hade spelat det. Ja, vi morföräldrar har en massa idéer för oss, helt klart.

Den här dagen var så himla trevlig och rolig att vi redan har bestämt oss för att köra en grill-dag i sommar. Vi ser verkligen fram emot den allihop, vill jag tro. Att ha alla samlade på en och samma gång är allt himla roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0