10-11 april - Inställt och inköp

Jobbade igår och idag hade jag träning på förmiddagen. Mycket skönare och jag ska ha det som ambition att köra enbart morgon/förmiddagstider från och med nu. Även om det innebär färre dagar i veckan.
 

Övningar med fotbojan illustreras härmed.

Det var meningen att jag skulle åka till Ljungsbro på ett line dance event med Guyton Mundo. Allt var betalt, vandrarhemsplats var reserverad och fot/benmassage bokad till både mig och Pella. Men när jag kom till stationen kände jag att, nej, det blir inget med det. Det fick räcka med ett träningspass, ett kontrollerat sådant.


Hade jag åkt hade jag nog haft bekymmer med att dansa lagom mycket...

Innan jag vände hemåt (för jag hade ju min lilla shoppingvagn med lite packning med mig) gick jag till Axplocket - och vad hittade jag väl där? Jo, två bra att ha grejer. En cykelväska, modell lite mindre, och ett ihopfällbart ärmstrykbräde. 

Investerade 120 kronor idag och kunde ändå känna mig rätt nöjd med dagen. För vem kan leva utan cykelväska och ärmstrykbräde?
 
Resten av dagen gick till overksamhet. Ja, om man inte ska räkna matlagning då förstås. Det är riktigt motiverande och roligt med den här appen Lifesum (typ matdagbok med kaloriräkning plus att du lägger in din vattenkonsumtion och träning). Den gör att jag äter allt jag brukar göra, bara mindre och det har fått mig att välja mer frukt och grönsaker än tidigare. Känns ju lite sunt, förstås. Och det kan jag säga, det passar mig som handen i handsken. Särskilda dieter göre sig icke besvär här! För vem vill låta bli Lindors mörka chokladkulor? Chips o dy? Stekt potatis i smör? Gräddsås? Inte jag i alla fall :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0