26 augusti - In på 53:e

Idag skojade gästerna med Doris och satte hennes namn på alla funktionerna på båten. Det började egentligen redan igår när vi satt och pratade och hon menade att hon ändå gör allt hahaha
 

Allas vår Doris, enda tjejen i besättningen.


Mellan huvudrätt och efterrätt kom besättningen in och sjöng och hade med sig en tårta med en fiskmås på. Var inte det gulligt så säg?


Jag fick också en present av dem. En reproduktion av en känd Bol-konstnär och se vilka härliga färger. Utan att de visste om de hade de köpte en tavla som skulle bli perfekt ovanför min röda soffa! Helt fantastiskt!


Under eftermiddagen kom en gäst och läste en fin dikt för mig. En annan, som målade tavlor i akvarell hela resan, kom med en tavla med mig avbildad hållande min pinne med svenska flaggan tillsammans med gästerna på guidad tur. Jag blev uppriktigt rörd av deras omtanke. Och det kom så många gratulationer på Facebook, Skype och mail att jag inte hann med att svara alla. Ja, det blev en hektisk dag.

Den här kvällen stannade vi i Split för guidad tur och övernattning. Det blev middag och jag gick sedan tillbaka till båten och packade klart för morgondagens avresa till svensk mark.

Vi passerade de här Bucket Boys som var riktigt duktiga. Jag kom och tänka på något kul jag såg på Youtube för några år sedan och bara för att du ska få se vad jag såg lägger jag ut videon här nere.


Klart coolt gäng!

Och när jag letade upp ovanstående klipp hittade jag ju ett annat klipp som du får idag också.


Man kan inte göra annat än att beundra den lille grabben, eller hur?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0