29 september - Snyft, ingen Liselott

På förmiddagen hade jag tid på Vårdcentralen för att ta spruta mot pneumokockbakteriebaserad lunginflammation. Det var INTE kul att först ha det, för att två veckor senare få virusbaserad kanske på grund av nedsatt immunförsvar?!
 
Efter de två lunginflammationerna har mitt immunförsvar skött sig ypperligt och jag har inte åkt på någonting, inte ens en förkylning, halsont eller maginfluensa som andra har haft runt omkring mig. Nu är det bara influensavaccinet kvar och det kan jag först få när jag kommer hem ifrån Turkiet..


Efter VC tog jag tåget till Mjölby och handlade i Min mataffär (Ica supermarket) innan jag vände hem med mina matvaror.


Sen var det ju det där med rullgardinen Liselott som det fanns alla storlekar av igår. Men se det gjorde det inte idag! De som var 143 cm lyste kraftigt med sin frånvaro. Så vad göra??? Kunde det kanske finnas någon annan trevlig rullgardin i vitt till mig? Noop, det gjorde det verkligen inte. Men efter mycket om och men fattade jag ett beslut. Det fick bli mörkläggninsgardinen utan mönster, med tilltalsnamnet Tupplur! Var det kanske meningen att jag skulle ha en gardin som gör studion mörk även på sommaren ändå? Jag kom iallafall hem med Tuppluren.

Detta inlägg avslutas med en tragisk berättelse om två kvinnor som började ta fyra Trisslotter i månaden, som sedan ändrades till fem Kosingar i månader, som sedan ändrades till Triss igen. Detta har hållit på i drygt två år. En satsad hundring i 24 månader innebär 2.400 kronor... men se så tunn deras plånbok är. Den rymmer i dagsläget NÄSTAN 600 kronor, du! Snällt räknat har de gått back 1.800 kronor... Men i förrgår sa Pella något klokt: "Ja, men ni har ju åtminstone haft CHANSEN att vinna mer!" Så därför fortsätter vi, Milla och jag. Man ska inte ge upp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0