27 september - Pella o Perra

Jag hade bestämt med Pella idag. Vi skulle sammanstråla på Scapbookingeventet i Kungsbergsskolan och sedan åka till Ikea och äta lunch. Personligen hade jag ju bara ett mål med att åka till dylikt event, att köpa två nya sprayflaskor som "scraparna" använder till lim och jag till arganolja.
 

Jag blev jätteglad när Scrap-Perra (som jag ville kalla Berra istället) hade precis sådana sprayflakor jag sökte. Så nu har jag tre stycken, Två med arganolja och en med handsprit. Och jag är lycklig!

Det blev en jämrans trevlig dag. Det var länge sedan vi hade möjlighet att göra något ihop och nu blev det äntligen av. Innan vi skiljdes åt den här dagen hade vi bokat in att ses när jag kommer hem från Turkiet. Det ser jag redan fram emot!

Vi tog övervåningen först och mellanlandade där för en kyckling med bearnaisesås innan vi begav oss till de nedre regionerna. Jag kom hem med ännu en kryddlåda i plast, men tittade även på rullgardiner. Dessvärre kunde inte fatta något köpbeslut. Jag var lite i valet och  kvalet om jag skulle välja en mörkläggningsgardin eller inte nämligen. Jag åkte hem och mediterade på detta och kom senare fram till att jag INTE ville ha mörkläggningsgardin utan att en Liselott skulle få följa med hem istället - redan imorgon faktiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0