29 april - Ny soffa... typ

Idag hade jag tvättid och det blev en jämrans massa tvätt i korgen. Den var verkligen överfull! Å andra sidan har jag inte tvättat sedan jag kom hem från Jordanien PLUS att jag tvättade lakan, handdukar och sofföverdragen.
 

En massa kryss var det på tvättråden. Men vaddå? Jag har tvättat sånt som inte ska gå och tvätta förut och det har gått bra, och jag gillar ju att leva farligt så jag chansade på att slänga dem i handtvättprogrammet


Bort med överdrag från sitt- och ryggkuddar


Och titta. Det gick ju jättebra! Det enda var att de färgade av sig på ett par tröjor i torkskåpet men det löste jag genom att låta dem ta en ny svängom i tvättmaskinen och så var den röda färgen borta

Mitt hem är rörigt för närvarande. Att alla papper ser ut att ligga huller om buller är en sak. Det har med mina studier att göra. Fast jag BORDE verkligen dammsuga men det är ju så tråååkiiigt!


Nytvättad soffa på dammigt och smuligt golv


Idag blev det bara en timme i solen, för runt lunch gick den i moln


Jag klädde på mig och gick till Gulfmacken och hämtade mitt paket från Boozt innehållande blå/svart väska och stickade blå tröja (ja, jag är fortfarande inne i den blå perioden)
 
Och så slog jag till på årets första mjukglass. En god dag blev det idag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0