26-28 februari - Uttråkad

Det är väl för att jag har varit så uttråkad som jag har suttit på Tradera och eBay, misstänker jag. Men som du vet är det Compact Living som gäller för mig. Att köpa saker betyder att jag måste välja bort andra saker. Så nu får jag börja lägga ut saker på Tradera och eBay själv. Och den närmaste veckan ska även större saker ut på Blocket. Det är rätt mycket jag inte har använt på ett år, som ju är min gräns. Och det har blivit en hel del inrop de senaste veckorna.

Jag har ropat in
* Pandora. Smyckena har droppat in i brevlådan de senaste veckorna. En del känner jag fortfarande att jag vill ha, medan andra var mer spontana inrop och som nu ska säljas. (Ska bli intressant att se hur mycket jag kan få "tillbaka". Har missat bokföra allt men misstänker en total kostnad på runt skrämmande 2500 kr.)



* En Mine Skål i limegrönt, designad av Ulrika Hydman Vallien på Kosta Boda. Den ersätter två skålar med småpengar som stått i studions sydöstra hörn, välståndshörnet enligt Feng Shui. Den är jag väldigt glad för, måste jag säga. Och det lär dröja LÄNGE innan den är full! (160kr)

* Nicer Dicer Plus - multiskäraren som hackar, skivar, delar och strimlar på några sekunder och som man gör jättemycket reklam för på TV för 599kr. Det har jag tyckt varit alldeles för dyrt. Men efter att ha läst recensioner, sett en kocks demo på Youtube och att den fanns billigare på Tradera, bestämde jag mig och jag har ju plats för den i skåpet ovanför mikron. Det ska bli jättekul att få börja använda den. Gillar ju att laga mat men tycker det är riktigt trist att hacka, skiva och strimla... (354kr)

* Symaskinen Ladystar, modell 6212 i skick som ny och fullservad av fackman enligt beskrivningen. Jag har länge tänkt att jag skulle ta upp det där med sömnad. Du förstår 2005 (tror jag det var), efter att ha varit på modemässan på Bellacenter i Köpenhamn, blev jag sugen på att designa. Jag har, märkligt nog, fortfarande kvar mina designlappar kvar som jag köpte i den vevan, Men du vet hur det är. Man tänker att man ska göra saker. Men om man inte sätter upp det som mål blir det inte av. Och här sitter jag nu och har vunnit en symaskin. Kanske det är meningen att jag ska ta tag i den där ambitionen nu då? (625kr) 

* En vit Hinzaväska. Väskan från 50-talet som man har börjat tillverka igen och som har blivit jättepopulär. Klart snyggare att ha i hallen istället för en sladdrig papperskasse, till sånt som ska till källsorteringen. Den är perfekt! (294kr)

* New Looks mönster 6101. Det tog många timmar innan jag hittade något mönster som dels var min stil, min storlek och som innefattade en garderob (byxor, kjol och topp där jag kan kombinera kjol och topp till klänning). Jag blev jätteglad när jag hittade det och ännu gladare när säljaren som normalt inte skickade till Sverige, gjorde det för min skull. Det får bli mitt grundmönster till att börja med. (Från eBay USA, 72 kr)

* Pandorahalsband (med tre pandoraberlocker) för att matcha mitt armband. Det är det senaste jag ropade in. Halsbandet ska jag behålla medan de tre berlockerna ska säljas. Det var faktiskt så jag motiverade det här köpet. Det blev ett bra kilopris, om du fattar. (570kr)

Ja, då förstår du säkert att följden av dessa inköp och ingen inkomst på två månader blir att det står Graube-rensning på schemat imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0