11-15 mars Liten ljusning?

Ja, det blir inte mycket bloggande just nu. Mina lungor vill inte samarbeta med mig helt ännu. Det blev förvånansvärt långvarigt, det här.Men den 15 bestämde jag mig för att hälsan inte ska få bestämma över HELA mitt liv. 

Jag började med att åka iväg till Modellfabriken i Norrköping där jag tillbringade ett par timmar med fotografen som knäppte 148 bilder att välja mellan till bokomslaget till mina memoarer som väl ska komma ut någongång. Med minnet av sminkningen från förra gången när jag blev sminkad efter en mall och inte passade mitt ansikte alls, valde jag att göra den själv idag. Det var jag väldigt glad över. Och jag var också glad över att det var självaste Martin Roth som fotograferade.


Okej, den här bilden blir det INTE på bokomslaget.

Efter att ha modellat ett par timmar åkte jag på kalas. Milla skulle fira sin 25-årsdag med närmaste familjen. Här är några bilder därifrån.(De som saknas är Per och Jonzon som också var med)

Barnbarnens G-mormor och G-farmor i samtal

Är det inte jag som fotar, ja då är det Milla

Martina pussade på familjens minsting


Lite presentutdelning från mormodern
 
Albin hade lite svårt att slita sig från Eltons alla bilar

Men till slut var alla barnen samlade (och tillfälligtvis Milla och farmodern)

En himla trevlig dag blev det och det kunde jag glädjas åt när febern kom tillbaka och hostan blev värre. Det var det fasiken värt, tänkte jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0