18 juni - Flaggan i topp

Idag rann bara tiden iväg. I ena ögonblicket var klockan 05.10, i nästa 14.24 för att plötsligt visa 17.36.
En galen dag där det känns som om jag inte hann mycket, trots att jag hann byta elbolag från Bixia till Kundkraft, blogga ifatt fem dagar så jag ligger i fas, plus gå och hämta ut lite grejer jag har beställt.


Men jag behövde inte hämta allt. För vid trehugget damp mina två små båtflaggor ner i min brevlåda, en svensk och en norsk. Den svenska är monterad och klar och redo för äventyr i Kroatien nästa vecka. Den andra får ligga kvar i påsen tills jag har någon norsk grupp igen.


Nästa arbetsredskap fick jag dock gå och hämta. Nya arbetsväskan är från Eastpak med massor av fack så den lär bli lättare att hålla ordning i än den gamla, helt klart. Vi kommer säkert trivas ihop!

Även Eltons resväska från Jabadabado (369:-) hann komma och jag gillade speciellt det gedigna teleskophandtaget i metall som går att dra ut så en vuxen kan dra väskan. (Bra när barnen inte orkar dra sin egen väska.) De finns ju billigare men deras handtag är ju jättekorta och oftast i plast.
 
Precis när jag kommit innanför dörren med mina grejer fick jag ett SMS om att ett paket till hade kommit till macken. Aja, det får jag hämta imorgon före klockan 09 eller efter kl 16. Anledningen till tidsspannet är att jag vill vara hemma när värden kommer och monterar en luft/värmemätare och de har påannonserat att de kommer någongång däremellan. De kan inte få sätta mätaren var som helst om jag får bestämma. Är lite rädd att de ska förstöra mitt Feng Shui här hemma och det måste väl vara någon mening med att jag är i Sverige när detta montage skall ske, eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0