9 juli - Hektisk avresedag

Ja, det var ingen bra idé att packa klart och åka upp till Arlanda samma dag som jag hade avresa med flyget. Att jag dessutom valde buss framför tåg för en gång skull, var heller ingen bra idé. Det tar längre tid och tvingar mig till två byten - ett i Linköping där jag måste promenera bort till fjärrbussterminalen med packningen och ett i Stockholm (om inte bussen går direkt till Arlanda). Det var en stressfaktor märkte jag, så från och med nu kommer jag boka övernattning från tisdagen så jag kan landa mentalt på Arlanda innan jag ska börja jobba och alltid ta tåget.
 

Fick jag med mig allt nu?


Oavsett allt som hände den här dagen kom jag till gaten en halvtimme innan jag skulle möta upp mina kryssningsgäster och snart var vi uppe i luften.

SAS hade ändrat våra flygtider och det gjorde att vi inte kom fram förrän på kvällen. Det i sin tur gjorde att vi fick ta buss till Trogir och gå på båten där. Det var ju lite kul att få se landvägen dit. Transfern är dessutom enbart cirka 15 minuter så man sparar minst 2,5 timme mot att segla.

När vi kom fram till Seagull blev det välkomstdrink, säkerhetsgenomgång och middag gemensamt. Och ja... de som ville tog en promenad i ett upplyst Trogir medan andra valde att gå och lägga sig eftersom dagen ju liksom var slut och en ny dag väntade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0