3 juli - Hektisk tid

Fanstastiskt! Min kropp ville ha typ sovmorgon! Alltså jag vaknade ju vid fyra men bestämde mig för att ligga kvar och kunde faktiskt somna om. Istället vaknade jag med ett obehagligt ryck till Jodi Sparks kl 06.30. Ja, jag flög upp kan man säga. Fy för att vakna till ett alarm, alltså!
 
Iallafall, jag käkade frulle framför datorn och fick sedan skjuts till SkyCity där jag fick vänta en kort stund på att tåget skulle komma.


I väntan på tåget från Sky City.

Jag hade byte i Norrköping och som vanligt var det nästan en timmes vänta där innan pendeln mot Mantorp skulle gå. Och, ja det duggade. Ska man titta på alla de gånger jag kommer till Sverige (och det är ju väldigt lätt eftersom jag bloggar)  efter utlandsvistelser är det alltför många ackompanjerade av regndroppar - så även denna dag.
 
Timmen närmast efter hemkomst blev minst sagt hektiskt. Ja, nästan stressig faktiskt! Och visst hade jag kunnat lugna mig lite - men varför skulle jag det? Det är ju bättre att bli av med grejer på ToDo-listan.

11.43 Ankomst Mantorp station
12.00 Ankomst Studion
12.01 Uppackning av resväska
12.10 Två tvättmaskiner laddas
12.14 Jag ringer DHL och meddelar att jag är hemma och kan ta emot Acertelefonen
12.15 Börjar laga lunch
12.50 Tvätten hängs upp
13.00 Jag äter lunch
 

Det var skönt att vara klar med tvätten efter tre timmar redan.

Efter att ha hämtat tvätten lugnade det ner sig. Jag valde att ta en lite tupplur i väntan på DHL som skulle komma någongång före klockan sex. Resten av dagen gav jag mig lite ledigt.
 
Telefonen kom inte förrän straxt före 19 och jag satte den på laddning direkt. Innan jag vecklade ut min tysta bäddsoffa och hoppade i säng packade jag lite inför Äventyret som går av stapeln imorgon! Det ska bli riktigt roligt! Men mer om det i morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0