27 juni - Glömde fota

Hoppsan! Idag blev det inte mycket fotograferande. Men jag kan berätta att vi lämnade Zlarin på morgonen och seglade till Hvar där vi hade guidad tur på eftermiddagen. Jag kände väl att det var lite som vanligt och att det var därför kameran fick ligga kvar i väskan mest hela dagen.


Vi vinkade Hej då till Zlarin och seglade ut på det stora blå

Även denna dag blev det badstopp i en lite bukt. Nästan 24 grader var det i vattnet enligt Vibekes badtermometer som vi fått låna. Men det kändes lite kallare, tyckte vi.

Som vanligt blev vi bara avsläppta i Hvars hamn och ingen visste när båten skulle få lägga till igen. Men det går ju ingen nöd på oss. Några vandrade upp till borgen, andra gick och åt glass, en del satte sig och tog en kaffe eller öl. Själv satsade jag på färskpressad citronjuice på torget.

Straxt före klockan sex kom båten in, så vi lämnade av lite grejer och sex av oss gick upp till DiVino för ett glas vin innan vi sammanstrålade med några till som skulle med till Gariful för middag. Därmed var denna dag till ända också. Dagarna går väldigt fort, du!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0