11 juli - San Marco i The Palace

Det är kanske inte så konstigt att jag inte tog några nya bilder idag. Det hände liksom inget utöver det vanliga och Hvar är kanske inte min favoritby direkt. Den är trevlig men det finns ju trevligare och intressantare, tycker jag. Så näe, det blev inga bilder. Men det går nog ingen nöd på dig. Det finns ju bilder i andra inlägg :)
 

Foto från 8 maj över Loggian

Vi kom till Hvar kvart i sex så det blev ingen hektiskt schema idag till skillnad ifrån igår. Vi stannade lite längre i en badvik och hade den guidade turen kl 18 istället för kl 15. Det gladde alla.

Däremot fick vi inte bord på Gariful för det var ju så klart fullbokat så dags. Istället gick jag till restaurangen San Marco som ligger ovanpå loggian och är en del av The Palace hotel. Där trollade de fram bord till hela gruppen så där åt vi. Maten var helt okej och det är ju alltid svårt att bedöma mat eftersom det är så personligt tyckande och smak som avgör. De enda rätterna som fick lite mindre bra kritik var T-bonesteak och lammet. Där hade vi smakat bättre.
 
Efter middagen skiljdes vi åt och vi kunde längta till morgondagens eskapade i Korčula - som förresten uttalas Kortjula, inte Korsula eller Korkula ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0